Harta site-ului
Ajutor
Posibilități de instruire peste hotare
Posibilități de instruire peste hotare

Cancelaria de stat anunță lansarea concursului pentru participare la cursurile de instruire, oferite de către următorii parteneri:
1. Guvernul Indiei, prin intermediul Programului Indian pentru Cooperare Tehnică şi Economică (ITEC) oferă cursuri de instruire în diferite domenii. Toate cheltuielile legate de participare (transportul tur-retur, acomodare, alimentare, taxe de studii) sunt acoperite de către organizatori. Catalogul cursurilor de instruire pentru perioada 2013-2014 poate fi accesat la adresa: www.itec.mea.gov.in;
2. Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Singapore oferă cursuri de instruire în cadrul programului Singapore Cooperation Programme (SCP). Cheltuielile legate de participare (acomodare, alimentare, taxe de studii) sunt acoperite de către organizatori. Nu sunt acoperite cheltuielile legate de transportul tur-retur. Catalogul cursurilor de instruire pentru perioada 2013-2014 poate fi accesat la adresa: www.scp.gov.sa.
      Persoanele cu atribuţii în domeniile vizate, care ar dori să participe în cadrul instruirilor menționate pot prezenta Cancelariei de Stat, în termen de pînă la 90 zile înainte de începerea cursului solicitat, datele de contact, indicînd denumirea cursului, numele, prenumele candidatului, funcţia deţinută, nr. de tel., e-mail, anexînd formularul de aplicare completat, fişa postului şi copia certificatului/diplomei care demonstrează nivelul de cunoaştere a limbii engleze, inclusiv varianta electronica la adresa: liliana.coptilet@gov.md.
Candidaţii selectaţi vor fi informaţi suplimentar despre acţiunile ulterioare.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Posibilități de instruire peste hotare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta