Harta site-ului
Ajutor
Pompierii și salvatorii din raion decernați cu diplome de gratitudine
Pompierii și salvatorii din raion decernați cu diplome de gratitudine

Astăzi, întreaga țară își exprimă gratitudinea pentru promptitudine, devotament și sacrificiu față de pompieri și salvatori, cu ocazia zilei profesionale. În teritoriul raionului Dubăsari își desfășoară activitatea Secția Situații Excepționale și Postul teritorial de salvatori și pompieri (PTSP) Coșnița.
Fie că e vorba de incendii, accidente, cazuri medicale, zi sau noapte, angajații acestor structuri sunt mereu la datorie. Cu ocazia acestei zi consemnate și semnificative, conducerea raionului Dubăsari a felicitat angajații SSE și PTSP pentru fiecare intervenție și grija purtată pentru bunurile și viețile locuitorilor raionului Dubăsari.
Ședința festivă a încheiat cu înmânarea diplomelor de gratitudine, de către președintele raionului dl Sergiu GRIGORIEV, din numele Consiliului raional Dubăsari, în semn de respect și prețuire pentru executarea conștiincioasă a obligațiunilor de serviciu, profesionalism, devotament civic, curaj și spirit de sacrificiu, responsabilitate la îndeplinirea misiunilor încredințate şi cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua Salvatorului” (Moisei Ion, Curcubet Nicolae, Iavița Andrei, Mariț Mihail, Svetlicenco Igori, Stratulat Feodor, Bujor Igor, Sercel Ion, Meleca Iurie, Racoveț Feodor, Cotorobai Vladimir, Rebeja Alexei, Grosul Andrei, Russu Nicolai și Gîncu Andrian-ex șef SSE) .
De asemenea, unii colaboratori, inclusiv șeful SSE au fost decernați cu Distincția MAI Crucea „Pentru serviciu impecabil” de clasa I (Gatman Sergiu), Distincția MAI Crucea „Pentru serviciu impecabil” de clasa III-a (Motînga Constantin), insigna „Salvator eminent” (Catarău Alexandru), Distincția Medalia „Pentru serviciul ireproșabil” a IGSU, clasa a II-a (Gavrilaș Ilie, Iavița Alexandru) și Diploma de merit a IGSU al MAI (Stavinschi Veaceslav).
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Pompierii și salvatorii din raion decernați cu diplome de gratitudine - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta