Harta site-ului
Ajutor
Persoanele din regiunea Transnistreană continuă să beneficieze de poliţe medicale gratuite
Persoanele din regiunea Transnistreană continuă să beneficieze de poliţe medicale gratuite

Conform planului de activitate al Consiliului raional, în prima zi de marţi a fiecărei luni, Comisia  pentru examinarea adresărilor cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stânga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul, se întrunește în ședință ordinară de lucru.
În conformitate cu Legea nr.1585-XIII din 27 februarie 1998 cu privire la asigurarea obligatorie de asistenţă medicală, Hotărârea de Guvern nr.906 din 24.09.2010 privind crearea şi activitatea Comisiilor pentru examinarea adresărilor cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stânga Nistrului (Transnistria) şi localităţile limitrofe frontierei administrative din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul, Hotărârea de Guvern nr.1004 din 26 decembrie 2011 privind completarea Hotărârii Guvernului nr.906 din 24 septembrie 2010, Hotărârea de Guvern nr. 1015 din 05.09.2006 cu privire la aprobarea unor acte normative şi examinând actele prezentate de către solicitanţi, Comisia a aprobat cererile cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stânga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul.
Pentru ședința din luna iunie au fost depuse 32 de cereri, lista fiind aprobată în întregime. Totodată, ținem să menționăm că  pe parcursul celor șase luni ale anului 2017 au fost aprobate cererile la 300 de solicitanți.
Vă reamintim că, dosarele pot fi depuse în cab. 301, et.3, Consiliul raional Dubăsari, iar pentru informaţii suplimentare apelaţi la tel de contact 0248-44-749.
 
Alexandra VATAV,
specialist principal SASP CR Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Persoanele din regiunea Transnistreană continuă să beneficieze de poliţe medicale gratuite - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta