Harta site-ului
Ajutor
PERIOADA DE ACŢIUNE A PROIECTULUI MOLDO-ISRAELIAN ESTE PRELUNGITĂ
PERIOADA DE ACŢIUNE A PROIECTULUI MOLDO-ISRAELIAN ESTE PRELUNGITĂ

Reamintim că există Acordul dintre Republica Moldova şi Statul Israel cu privire la angajarea temporară a cetăţenilor din Republica Moldova în Statul Israel. În conformitate cu prevederile Acordului,  Statul Israel a solicitat  recrutarea a 1000 de lucrători temporari calificaţi în domeniul construcţiilor pentru a munci în Israel.
Lucrătorii ce vor fi angajaţi în conformitate cu prezentul Acord, vor avea aceleaşi drepturi şi obligaţii de muncă ca şi lucrătorii băştinaşi şi se vor bucura de aceeaşi protecţie în conformitate cu legislaţia privind siguranţa la locul de muncă (concediu de odihnă plătit, concediu medical, asigurare medicală, etc.).
Persoanele care au prezentat actele solicitate  sunt acceptate pentru etapa de examinare profesională şi pregătirea documentelor pentru plecare.
În urma procesului de selectare a persoanelor beneficiare a proiectului moldo-israelian,  la  Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a raionului Dubăsari s-au adresat 16 persoane disponibile de a se angaja temporar în Statul Israel, din care 10 persoane corespund cerinţelor de recrutare în cadrul proiectului. Recent, a fost desfăşurată prima etapă de selectare a solicitanţilor, în urma căreea 331 persoane din ţară, apte de muncă în domeniul construcţiilor, au depus dosarele pentru obţinerea vizei cu scop de muncă pe teritoriul Statului Israel. Perioada de plecare a beneficiarilor este încadrată între 7 noiembrie şi 5 decembrie curent.
AOFM comunică, că procesul de selectare a potenţialilor  beneficiari continuă. Despre alte detalii,  cu privire la derularea în continuare a procesului de implimentare a Acordului moldo-israelian Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă va informa suplimentar.
Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a raionului Dubăsari poate presta  informaţie suplimentară la tel. 0248-52-462

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

PERIOADA DE ACŢIUNE A PROIECTULUI MOLDO-ISRAELIAN ESTE PRELUNGITĂ - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta