Harta site-ului
Ajutor
Pentru un mod de viaţă sănătos
Pentru un mod de viaţă sănătos

Ce este aerobicul?
Aerobicul reprezintă folosirea aceluiaşi grup de muşchi, în mod ritmic, pe o perioadă de 15-20 de minute sau mai mult, menţinând ritmul cardiac la 60-80%
Activitatea aerobică este de lungă durată, dar de intensitate scăzută şi poate include următoarele activităţi: mersul pe jos, ciclismul, înotul, jogging-ul, cursurile propriu zis de aerobic.
Aerobic înseamnă ”cu aer” sau ”cu oxigen”. De aceea, ar trebui să poţi purta scurte conversaţii în timp ce faci aerobic. Dacă atunci când încerci să vorbeşti, gâfâi, înseamnă că activitatea ta este, de fapt, anaerobă. Din acest motiv, modul în care respiri este extrem de important; când lucrezi în regim anaerob vei obosi mult mai repede, iar la finalul exerciţiilor este posibil să ai febră musculară.
Alungă depresia şi stresul! 
Slăbeşte şi menţine greutatea cu plăcere.
 A E R O B I C U L
Cea mai promovată şi plăcută formă de sport, de acum este accesibilă şi  la Coşniţa. La iniţiativa colaboratorilor consiliului raional Dubăsari doamnelor Lilia Cazac, Olga Bronici, Svetlana Chiriţa şi cu susţinerea directorului Liceului teoretic Coşniţa domnului Tudor Verlan la mijlocul lunei ianuarie anului curent sau început antrenamentele în sala sportivă a Liceului .Luni, miercuri,vineri la ora 17 şi 30  toţi doritorii sunt invitaţi la Aerobic,Bodyflex,dansuri populare,contemporane  şi orientale.Mişcare, sănătate şi dispoziţie bună  trei ori pe săptămînă, timp de o oră.Pe viitor este în plan un curs de cele mai făimoase dansuri naţionale :”Hora”, „Sîrba”,”Alunelul”,”Ciuleandra”, „Braşoveanca”,”Bătuta”,”Coasa”,”Brîul” ect. cît şi de alt stil- vals, tangou,disco, oriental, latinos.Pentru a le cunoaşte a le dansa şi a se simţi bine la o nuntă, cumătrie , manifestare culturală. 
Vă dorim mult succes şi multă dispoziţie bună!!!   
  Casa Raională de Cultură.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Pentru un mod de viaţă sănătos - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta