Harta site-ului
Ajutor
Pentru binele copiilor
Pentru binele copiilor

Marţi, 12 februarie 2013, Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI a avut o întîlnire de lucru cu un grup de părinţi ai elevilor din s. Pîrîta, care îşi fac studiile în L.T. „I. Creangă” din satul Coşniţa. La şedinţă au participat primarul satului Pîrîta dl Iurie SOLTAN, specialistul principal din cadrul Direcţiei învăţămînt, tineret şi sport dna Svetlana ISAICUL, trei preşedinţii ai comisiilor de specialitate din Consiliului local Pîrîta, directorii liceului teoretic din Coşniţa dl Tudor VERLAN şi gimnaziului Pîrîta dna Feodosia VERLAN. Întrunirea s-a desfăşurat în incinta gimnaziului Pîrîta.

Părinţii au înaintat un demers preşedintelui raionului pentru a-i ajuta în soluţionarea problemei ce ţine de deplasarea elevilor din s. Pîrîta în s. Coşniţa. La moment, în fiecare dimineaţă elevii merg la liceul din Coşniţa cu microbuzul de rută care se porneşte din Pîrîta la ora 8:45, astfel întîrziind cu mult la prima lecţie. Pe lîngă aceasta, ei nici nu au loc în transportul public, fiind nevoiţi să aştepte o altă rută, îngheţînd pe timpul rece al anului.


Dl Preşedinte al raionului a menţionat că regretă faptul că din cei 45 de părinţi ai căror elevi îşi fac studiile la L.T. Coşniţa sunt prezenţi doar 11, iar pentru rezolvarea situaţiei create este necesară prezenţa majoritară a părinţilor şi a consilierilor locali, pentru ca fiecare propunere adusă să fie examinată şi  pentru a fi stabilite responsabilităţile şi obligaţiunile pentru fiecare parte cointeresată în soluţionarea problemei date.


Astfel, s-a propus organizarea unei alte întruniri cu părinţii pentru săptămîna viitoare.


Sp. pr. DÎTS
S. Isaicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Pentru binele copiilor - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta