Harta site-ului
Ajutor
„Pe valurile amintirilor”
„Pe valurile amintirilor”

    În mod tradiţional, în prima zi de sîmbătă a lunii februarie, şcolile şi liceele din Moldova îşi aşteaptă absolvenţii. Acestă zi reprezintă un minunat prilej de întîlnire a tuturor celor, care cîndva au fost elevi, liceeni, cu profesorii, care, pe parcursul anilor le-au îndemnat paşii prin labirintul cunoştinţelor.

    La 2 februarie în incinta LT Doroţcaia a avut loc întîlnirea Absolvenţilor cu genericul „Pe valurile amintirilor”.Al doilea an, clasele a XII-a împreună cu administraţia liceului organizează o festivitate dedicată evenimentului. În cadrul acestei activităţi absolvenţii au avut posibilitatea să-şi revadă foştii colegi de bancă şi de clasă, mult iubiţii profesori, să-şi reamintească momentele plăcute şi amuzante petrecute împreună avînd parte de zîmbete şi voie bună.

    Organizatorii acestei serate, liceenii claselor a XII-a,sînt cei, care în viitorul apropiat vor părăsi băncile şcolii şi vor merge pe drumul larg al vieţii. Probabil că ei sînt cei, care trăiesc la moment două vieţi: cea de absolvent încă pe băncile şcolii şi viaţa absolventului de mîine. Activitatea dată le-a oferit prilej, din discuţiile cu absolvenţii, să-şi aleagă sau poate să-şi modifice puţin planurile pentru viitor. De-o fi una sau alta, serata a servit şi un bun prilej de ghidare profesională. 
  
  Într-adevăr, rădăcinile fiecărui om încep de pe băncile şcolii. Absolvenţii au menţionat, că cele mai frumoase şi mai interesante clipe le-au petrecut la şcoală. Din tot ce a fost cîndva frumos şi interesant, rămîne doar o amintire pe care o trăiesc asemenea unui vis.Berzan Galina,
 DÎTS Dubăsari.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

„Pe valurile amintirilor” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta