Harta site-ului
Ajutor
Pe timpul vacanţei de vară, Inspectoratul General al Poliției desfășoară campania ,,Un copil informat, un copil protejat"
Pe timpul vacanţei de vară, Inspectoratul General al Poliției desfășoară campania ,,Un copil informat, un copil protejat"

La data de 4 august 2015 în Centrul de odihnă pentru copii şi tineret ,,Prietenia” din s. Coșnița raionul Dubăsari, angajații IP Dubăsari, împreună cu angajații Serviciului Situații Excepționale Dubăsari, au desfășurat o sesiune de informare a copiilor.

Cei 214 de copii au fost  sensibilizaţi cu privire la securitatea personală, comportamentul în timpul scăldatului, în timpul incendiilor, violenţa între semeni şi consecinţele comportamentului agresiv, precum şi răspunderea contravenţională şi penală pe care o riscă atît ei, cît şi părinţii lor.

Totodată, a fost  menționat, comportamentul în stradă, în timpul traficului rutier, și nu în ultimul rînd consecinţele negative ale consumului de droguri, alcool şi tutun.

În acest context, pentru perioada vacanţei, Inspectoratul de poliție Dubăsari, recomandă părinţilor:

- nu lăsaţi copiii fără supraveghere acasă (îndeosebi pe cei mici);

- instruiţi copiii să nu deschidă uşa persoanelor necunoscute;

- atenţionaţi copiii să nu urce cu persoane necunoscute în ascensor, precum şi în automobilul unor persoane necunoscute;

- nu permiteţi copiilor să se joace în preajma carosabilului;

- nu lăsaţi copiii să iasă în stradă sau la joacă cu bunuri de preţ (cercei, lănţişoare, inele din aur, telefoane mobile ș.a.)

Iurie Burnusus, șef- adjunct SSP,

şeful SIC, maior de poliție

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Pe timpul vacanţei de vară, Inspectoratul General al Poliției desfășoară campania ,,Un copil informat, un copil protejat" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta