Harta site-ului
Ajutor
Parteneriatele dintre instituțiile de stat și micul bussines pot duce la roade mărețe
Parteneriatele dintre instituțiile de stat și micul bussines pot duce la roade mărețe

Sanatoriul Struguraș - stațiune balneară, amplasată într-o zonă pitorească pe malul stâng al râului Nistru, cu o influență majoră financiară, turistică pentru s. Cocieri și întreg raionul Dubăsari. Anual deservește peste 5000 de beneficiari, asigurând cu locuri de muncă peste 160 persoane din regiune.
Sanatoriul Struguraș este un partener de nădejde al Secției ocuparea forței de muncă Dubăsari prin declararea locurilor de muncă vacante și aplicarea la măsuri de ocupare a forței de muncă. Fiind un agent economic activ a reușit pe parcursul anului 2023 să încheie cu SOFM Dubăsari 3 tipuri de contracte, prin aplicarea la măsura de stagiu profesional, subvenționarea locurilor de muncă și susținerea de proiecte de inițiativă locală.
Cea mai impunătoare măsură de ocupare a forței de muncă de care a beneficiat Sanatoriul Struguraș din partea SOFM Dubăsari a fost implementarea măsurii de susținerea de proiecte de inițiativă locală, art. 40  din Legea 105/2018 cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurare de șomaj, prin procurarea unui echipament nou, Duș Vichy, instalație de duș masaj, pe bază de apă, ce oferă beneficii terapeutice în maladiile oboselei cronice, îmbunătățirea circulației sistemului limfatic și sanguine, cu scop de relaxare și elimenare a stresului, hidratare.
Investiția  realizată de Sanatoriul Struguraș s-a finalizat cu succes datorită suportului financiar pe care l-a oferit Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă prin intermediul SOFM Dubăsari, și anume compensarea a 50% din investiție. Acest echipament a permis crearea a unui nou loc de muncă în mediul rural, fiind ocupat de o persoană din rândul șomerilor înregistrați la nivel de STOFM.   
Colaboratorii STOFM aduc sincere felicitări conducerii Sanatoriului Struguraș cu privire la realizarea investiției și Vă urează noi succese și realizări în activitatea dumneavoastră.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Parteneriatele dintre instituțiile de stat și micul bussines pot duce la roade mărețe - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta