Harta site-ului
Ajutor
PARADA ERUDIŢIEI, PARADA VISURILOR FIECĂRUI ELEV...
PARADA ERUDIŢIEI, PARADA VISURILOR FIECĂRUI ELEV...

Florarul ne-a oferit prilejul, de bun augur, de a mai savura cu nesaţ, pentru ultima dată în această perioadă de şcolaritate, din plăcerile sărbătorilor de primăvară. Calendarul cunoştinţelor lucide îşi încheie şirul evenimentelor înscrise în anul de studii 2015-2016. Fiecare dintre noi am înscris acest an în şirul evenimentelor deosebite prin ceva remarcabil, de neuitat. Acest semn al amintirilor luminoase ne va veghea soarta pentru a spori aşteptările succeselor multdorite.
Absolvenţilor li se deschid itinerare, nebănuite încă, dar viaţa tînărului în creştere întrece orişice limite şi atinge, cu voia sorţii, înălţimi mari. Se începe o perioadă nouă în activitatea absolvenţilor, perioada ce va fi în căutarea profesiei, perioadă ce promite multe clipe demult visate. Îndemn absolvenţii, de altfel, şi elevii de a fi urmaţi de norocul de a consuma timpul doar în favoarea lucrurilor măreţe.
Inspiraţia, creativitatea, ingeniozitatea sunt treptele care duc spre succese mari la examenele vieţii. Aşteptările şi inteligenţia să meargă pe urmele succesului urmat de note maximale în tot ce urmează a trasa pentru viitor. Rămîn în temeiul speranţei, că în memoria absolvenţilor, amprentele clipelor de neuitat se vor încrusta în şcoala dragă.
Vîrsta de aur a luminii veghetoare de interes să fie recunoştinţa zilnică pentru a fi demni de părinţii spirituali care au pus tot temeiul de a educa generaţii.
Astăzi 31 mai 2016 colaboratorii Direcţiei învăţământ general au participat la parada erudiţiei şcolare la care elevii eminenţi şi-au ridicat bursa preşedintelui raionului, parada visurilor fiecărui elev.
Direcţia învăţământ general ureză tuturor vacanţă plăcută!

Violeta Nakai, Şef secţie 
politici educaţionale
şi management economic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

PARADA ERUDIŢIEI, PARADA VISURILOR FIECĂRUI ELEV... - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta