Harta site-ului
Ajutor
Oricine poate învăța, oriunde, tot timpul
Oricine poate învăța, oriunde, tot timpul

În conformitate cu Planul de activitate al Direcţiei învăţământ general Dubăsari şi în contextul organizării activităţilor de formare continuă, consiliere și mentorat, la data de 27 decembrie 2017, în incinta L.T. „Ion Creangă”, Coşniţa s-a desfăşurat seminarul metodic cu tema „Repere normative şi deschideri practice în implementarea ECD în învăţământul primar”.
Seminarul a fost axat pe îmbunătăţirea practicilor de aplicare a MECD în clasele a doua şi a treia, pe tipurile de evaluare în contextul ECD, pe Proiectarea didactică eşalonată din perspectiva ECD, pe raţionalizarea instrumentelor de monitorizare a performanţelor elevilor.
Grație profesionalismului și implicării conștiente și active a tuturor participanților, seminarul a fost desfăşurat la un nivel înalt din punct de vedere metodologic, cu un suport didactic adecvat.
Aduc sincere mulţumiri managerilor L.T. „Ion Creangă”, Coşniţa, dlui Tudor Verlan, dlor Valentina Croitor şi Nina Moţpan pentru condiţiile oferite în desfăşurarea seminarului raional.
Lilia RUSU, 
Specialist în domeniul învățământului primar,
Direcția Învățământ General 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Oricine poate învăța, oriunde, tot timpul - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta