Harta site-ului
Ajutor
Organizarea odihnei şi întremării sănătăţii copiilor şi adolescenţilor în sezonul estival 2017
Organizarea odihnei şi întremării sănătăţii copiilor şi adolescenţilor în sezonul estival 2017

La data de 02 iunie 2017 a avut loc seminarul raional „Organizarea odihnei şi întremării sănătăţii copiilor şi adolescenţilor în sezonul estival 2017”. La eveniment au participat directorii şi educatorii superiori din taberele de odihnă din raion.
Scopul seminarului a fost familiarizarea participanţilor cu prevederile cadrului normativ şi metodologia organizării eficiente a odihnei şi întremării sănătăţii copiilor şi adolescenţilor în sezonul estival.
În cadrul instruirii au fost abordate tematici privind eficientizarea managementului taberelor de odihnă, planificarea activităţilor de creaţie şi agrement, asigurarea condiţiilor de odihnă şi întremare a sănătăţii, măsuri generale de protecţie și siguranţă a copiilor și adolescenţilor, calitatea produselor alimentare oferite în taberele de odihnă pentru copii, asigurarea confortului personal al copiilor cu CES în perioada sejurului, prevenirea cazurilor de abuz, etc.
În calitate de experți au fost Cibuc Iurie, specialist principal SSE, Motînga Constantin, specialist SAÎI, Coca Fiodor, şef SA DRSAE, Lungu Tatiana, şef SAP, Isaicul Svetlana, şef SMCFPC.
Tuturor participanților la seminar  le-a fost oferit întreg pachetul de documente necesar pentru organizarea eficientă a odihnei de vară a copiilor și adolescenților în acest sezon estival.

 Isaicul Svetlana, DÎG

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Organizarea odihnei şi întremării sănătăţii copiilor şi adolescenţilor în sezonul estival 2017 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta