Harta site-ului
Ajutor
ORDIN

Conform art. Nr.27/217 din data de 18 iulie 2013, cu privire la organizarea asistenţei medicale specializate de ambulator şi spitaliceşti populaţiei raionului Dubăsari în instituţiile medico-sanitare republicane, în scopul asigurării accesului populaţiei satelor Doroţcaia, Pîrîta, Pohrebea, Ustia, Holercani, Mărcăuţi, Molovata, Oxentea, Cocieri, Vasilievca, Corjova, Mahala, Molovata Nouă, Roghi şi Coşniţa r-nul Dubăsari, la asistenţa medicală specializată de ambulator, servicii de înaltă performanţă şi internare în instituţiile medico-sanitare de nivel republican la trimiterea medicului de familie, evitînd deplasarea la Spitalul raional Criuleni pentru solicitarea biletului de trimitere de la medicii specialişti de profil în temeiul Legii ocrotirii sănătăţii nr. 411-XIII din 28 martie 1995 şi Regulamentului privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii, aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr.397 din 31 mai 2011, se dă ordin:
1.Directorului IMSP Centrului de Sănătate Dubăsari, dl Vasile Gulica: 
1)A organiza, la solicitare şi conform indicaţiilor medicale, investigarea, consultarea şi internarea persoanelor din satele sus menţionate, în cadrul Spitalului Clinic al Ministerului Sănătăţii, inclusiv în instituţiile medico-sanitare publice de nivel republican, în baza biletului de trimitere a medicului de familie.
2)A informa populaţia din aceste localităţi despre modalitatea de organizare a asistenţei medicale specializate de ambulatoriu şi spitaliceşti, prevăzute de prezentul ordin.

2.Directorului Spitalului Clinic al Ministerului Sănătăţii, dl Vasile Parasca,conducătorilor instituţiilor medico-sanitare publice republicane:
1)A asigura acordarea asistenţei medicale specializate de ambulator şi spitaliceşti populaţiei r-nului Dubăsari în cadrul instituţiilor subordinate, în baza biletului de trimitere a medicului de familie.
2)A organiza, la indicaţii medicale, efectuarea investigaţiilor de înaltă performanţă pacienţilor satelor din r-nul Dubăsari, la trimiterea medicilor specialişti de profil din instituţiile medico-sanitare republicane, din contul cotei stabilite pentru populaţia raionului Dubăsari, în conformitate cu prevederile actelor normative în vigoare.
3.Ordinul comun al Ministerului Sănătăţii şi Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină nr. 809-155A din 16.08.2012 ,,Cu privire la organizarea asistenţei medicale specializate de ambulator populaţiei satelor Pohrebea, Doroţcaia, Pîrîta, Cocieri, Corjova, Molovata Nouă, Coşniţa, r-nul Dubăsari” se abrogă.
                                                                                                        Lilia Stratenco, redactor

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

ORDIN - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta