Harta site-ului
Ajutor
Oportunitate pentru agricultori - Proiectul de Modernizare a Tehnicii și Echipamentului Agricol
Oportunitate pentru agricultori - Proiectul de Modernizare a Tehnicii și Echipamentului Agricol

Consiliul raional Dubăsari, în persoana vicepreședintelui dl Dmitri POPA de comun cu Secția agricultură și cadastru, aduce la cunoștința agenților economici din raion despre proiectul pilot lansat de Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii, care inițiază procedura de implementare a prevederilor Proectului de Modernizare a Tehnicii și Echipamentului Agricol.
Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizare a Agriculturii (ADMA) anunță inițierea procesului de colectare a cererilor de aplicare la Proiectul de Modernizare a Tehnicii și Echipamentului Agricol (Proiectul MAME), finanțat din Creditul oferit Guvernului Republicii Moldova de către Guvernul Japoniei. 
Programul ADMA, de Procurare în Rate în cadrul Proiectului MAME este conceput pentru a susține achiziționarea în rate de către producătorii agricoli și antreprenorii rurali din Republica Moldova a tehnicii agricole și echipamentelor post-recoltare necesare pentru dezvoltarea și modernizarea afacerilor în agricultură, care în alte condiții ar fi puțin probabil să obțină finanțare în lipsa unui istoric de creditare și/sau a unei garanții. Obiectivul principal al Proiectului este de a spori productivitatea agricolă prin furnizare către întreprinderile agricole mici și mijlocii a tehnicii agricole și a echipamentelor post-recoltare, contribuind astfel la dezvoltarea sectorului agricol din țară.
Potențialii beneficiari sunt rugați să completeze Formularul-Cerere de Procurare a tehnicii și echipamentului agricol și să-l expedieze în adresa ADMA cu anexarea documentelor specificate în Formularul-Cerere de aplicare. Acesta se acceptă atât în format electronic, cât și imprimat. Formularele completate de potențialii beneficiari vor contribui la estimarea cereriide tehnică agricolă pe piața locală, dar și la determinarea specificațiilor tehnice a echipamentului agricol ce urmează a fi importat în Republica Moldova pe parcursul anului 2021.
Pentru o mai bună înțelegere a oportunităților puse la dispoziția agentilor economici de către ADMA, vă invităm Vineri data de 16 aprilie 2021, la ora 14 30 la Casa raională de cultură din satul Coșnița, raionul Dubăsari, unde va fi organizată  o ședință de lucru privind lansarea proectului dat, respectiv răspuns la toate intrebările pe care le aveti.
Sînt invitați de a participa la măsura dată primarii localităților din raion, conducătorii întreprinderilor agricole mari, mici și mijlocii, conducătorii gospodăriilor țărănești și persoanele fizice.
Secția agricultură și cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Oportunitate pentru agricultori - Proiectul de Modernizare a Tehnicii și Echipamentului Agricol - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta