Harta site-ului
Ajutor
Onoraţi profesori, lucrători în domeniul învăţămîntului
Onoraţi profesori, lucrători în domeniul învăţămîntului

În această zi deosebită, din numele Consiliului raional şi al meu personal Vă aduc cele mai sincere felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale. Dedicaţia şi abnegaţia de care daţi dovadă zilnic, profesionalismul, dragostea pe care o dăruiţi, îndrumările şi poveţele pe care le aduceţi în grupele de grădiniţe şi  clasele şcolare creează ceea ce în prezent avem cel mai scump şi apreciat potenţial – capitalul uman, pentru care Vă sîntem  recunoscători şi Vă aducem cele mai înalte aprecieri.
Este important ca instituțiile statului să se angajeze să continue eforturile ca toţi copiii să aibă şanse egale să înveţe, să lupte şi să reuşească în viaţă, iar profesorilor să le oferim recunoştinţa şi suportul de care au atîta nevoie pentru binele copiilor. 
Necătînd la toate greutăţile financiare, organizatorice, reieşind din faptul că instituţiile de învăţămînt au trecut la administrarea nivelului II, Consiliul raional Dubăsari în comun cu conducătorii instituţiilor, Direcţia învăţămînt general vom depune eforturile necesare pentru asigurarea cadrelor didactice, lucrătorilor din domeniul învăţămînt cu condiţii bune pentru ca copiii, tinerii noştri să aibă posibilitatea să înveţe şi să îşi demonstreze abilităţile atît în cadrul orelor de educaţie cît şi extraşcolare.
Dragi profesori, bibliotecari, educatori şi cadre didactice care activaţi în raionul Dubăsari. Cu prilejul acestei deosebite sărbători, permiteţi-mi a Vă adresa urări de sănătate şi bunăstare, dragoste şi deosebit respect de la cei ce vă înconjoară, să fiți și în continuare la fel de responsabili și riguroși, dedicați meseriei pe care ați ales-o. Vă urez, de asemenea, să fiți curajoși în fața provocărilor vieții, iar în momentul în care intraţi în clasă să uitați de probleme, nevoi și stres. Vă doresc putere de concentrare pentru lecțiile pe care le susțineți, pentru educarea elevilor pe care îi aveți în grijă. 
 
Cu profund respect şi înaltă apreciere,
Preşedintele raionului Dubăsari,
Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Berzan Galina
2016-10-05 16:54:37
Dragi profesori, anii de școală sunt cei mai frumoși din viața noastră, deaceea Vă mulțumim din suflet pentru dăruirea cu care lucrați pentru educarea generațiilor tinere. Să vă bucurați mereu de stima și rspectul pe care-l meritați, să aveți parte numai de momente pozitive și succese cît mai frumoase a elevilor Dvs., Sănătate în belșug, bunăstare, căldură, cugetare, înțelegere și împliniri profesionale.
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Onoraţi profesori, lucrători în domeniul învăţămîntului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta