Harta site-ului
Ajutor
Onoraţi profesori, lucrători în domeniul învăţământului
Onoraţi profesori, lucrători în domeniul învăţământului

În această zi deosebită de toamnă, sărbătoarea profesională „Ziua lucrătorului din învăţămînt” îmi oferă frumosul prilej de a Vă aduce din numele Consiliului Raional Dubăsari şi al meu personal, sincere felicitări şi urări de sănătate, rezultate bune în procesul de implementare a programelor de activitate curriculare şi ale Consiliului Raional Dubăsari, recunoştinţa copiilor şi părinţilor pentru care activăm împreună, dorindu-Vă să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănători ai Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui.
Dedicaţia şi abnegaţia de care daţi dovadă zilnic, profesionalismul, dragostea pe care o dăruiţi, îndrumările şi poveţele pe care le aduceţi în grupele de grădiniţe şi  clasele şcolare creează ceea ce în prezent avem cel mai scump şi apreciat potenţial – capitalul uman, pentru care Vă aducem cele mai înalte aprecieri.
Chiar dacă uneori trecem prin greutăţi, împreună cu colegii ce activează în cadrul Consiliului Raional sperăm la o conlucrare, comunicare şi parteneriat eficient în toate domeniile de activitate pe parcursul întregului an de învăţămînt.
Dragi profesori, bibliotecari, educatori şi cadre didactice care activaţi în raionul Dubăsari, Vă adresez urări de bunăstare, dragoste şi deosebit respect de la cei ce vă înconjoară, să fiți și în continuare la fel de responsabili și riguroși, dedicați meseriei pe care ați ales-o. Vă urez, de asemenea, să fiți curajoși în fața provocărilor vieții, iar în momentul în care intraţi în clasă să uitați de probleme, nevoi și stres. Vă doresc putere de concentrare pentru lecțiile pe care le susțineți, pentru educarea elevilor, copiilor, pe care îi aveți în grijă. 
 
Cu profund respect şi înaltă apreciere,
Preşedintele raionului Dubăsari,
Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Onoraţi profesori, lucrători în domeniul învăţământului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta