Harta site-ului
Ajutor
Onoraţi Pedagogi, lucrători în domeniul învăţămîntului
Onoraţi Pedagogi, lucrători în domeniul învăţămîntului

Pline de emoţii, soare şi căldură sufletească au trecut ultimele zile de septembrie însoţite de începutul lunii octombrie. Schimbul lunilor de toamnă, ne oferă fericire, împlinire, zîmbete şi bucurii, începînd cu cei mai mici, care păşesc pentru prima dată în lumea cunoştinţelor, şi pînă la cei mai mari, care continuă să se instruiască, să acumuleze cunoştinţe pentru a face faţă cerinţelor noi pe care le înaintează viaţa şi comunitatea.
Oricine n-am fi, oriunde nu am activa, în această zi, ne întoarcem cu gîndul la Profesor şi ne plecăm cu pietate frunţile în faţa lui. Acesta este Omul care trudeşte cu abnegaţie pe făgaşul cultivării Adevărului şi Frumosului, Binelui şi Sacrului, Cinstei şi Demnităţii în sufletele generaţiilor  care devin peste ani făuritori şi creatori ai ţării de azi şi de mîine.
În numele Consiliului raional Dubăsari exprim admiraţia şi înalta consideraţie pentru toţi profesorii, bibliotecarii şi cadrele didactice care activează în raionul nostru. Cu prilejul acestei deosebite sărbători, permiteţi-mi a Vă adresa urări de sănătate şi bunăstare, ani de viaţă rodnică, noi performanţe şi lauri de succese.
Cu profund respect şi înaltă apreciere, 
Preşedintele raionului Dubăsari, Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Onoraţi Pedagogi, lucrători în domeniul învăţămîntului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta