Harta site-ului
Ajutor
ONORAŢI PEDAGOGI
ONORAŢI PEDAGOGI

În fiecare an, la început de octombrie, atunci cînd răcoarea toamnei se mai lasă îmblînzită de dărnicia soarelui, cînd văzduhul e îmbibat cu iz de crizanteme şi gutuie, ne plecăm din nou cu pietate în faţa Măriei Tale - Profesorul. Oricine am fi, oriunde am activa, în această zi, ne apropiem gîndurile de Dumneavoastră, stimaţi Profesori.
Sărbătoarea profesională „Ziua lucrătorului din învăţămînt” îmi oferă frumosul prilej de a Vă aduce cele mai sincere felicitări şi urări de sănătate, rezultate bune în procesul de implementare a programelor de activitate curriculare şi ale Consiliului raional Dubăsari, recunoştinţa copiilor şi părinţilor pentru care activăm împreună. Vă adresez cuvinte de mulţumire pentru activitatea ce o realizaţi atît în domeniul învăţămîntului cît şi în activitatea publică,
obştească, dorindu-Vă să purtaţi şi în continuare cu cinste şi demnitate onorificul titlu de semănător al Cunoştinţelor, Frumosului şi Binelui.
Necătînd la greutăţile prin care trecem noi toţi, împreună cu colegii ce activează în cadrul Consiliului raional Dubăsari sperăm la o conlucrare, comunicare şi parteneriat eficient în toate domeniile de activitate pe parcursul întregului an de învăţămînt. În numele Consiliului raional Dubăsari exprim admiraţia şi înalta consideraţie pentru toţi Dumneavoastră.

Cu deosebit respect,    
Preşedintele raionului Dubăsari                           
Grigore POLICINSCHI

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

ONORAŢI PEDAGOGI - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta