Harta site-ului
Ajutor
Olimpiada şcolară îşi continuă desfăşurarea
Olimpiada şcolară îşi continuă desfăşurarea

La data de 09 februarie 2019, în incinta gimnaziului Pîrîta s-a organizat şi desfăşurat olimpiada şcolară, etapa raională. Disciplinele de concurs au fost următoarele: Istoria românilor şi universală, Chimia şi Limba străină (franceză şi engleză). Testele de concurs la Istoria românilor şi universală şi la Chimie au fost transmise centralizat de la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Agenţia Naţională pentru Curriculum şi Evaluare. La concurs au participat 86 de elevi din clasele a IX-a a XII-a. 
Doamna Braducean Larisa, şef Direcţie Învăţământ General, Dubăsari a depus efort maxim ca elevii din trei platouri ale raionului să se deplaseze în Centrul olimpic la timp, fără întârziere. Concursul a dat start, conform Regulamentului şi copiii au avut tot necesarul pentru a scrie. Deplasarea copiilor din stânga Nistrului peste postul vamal transnistrean s-a efectuat fără impedimente.
Directoarea gimnaziului Pîrîta, Doamna Verlan Feodora, a pus la dispoziţia copiilor 6 săli de clase cu supraveghere video. 
Conform ordinului DÎG au fost selectaţi 28 de profesori verificatori din instituţiile preuniversitare care s-au prezentat la timp şi au depus maximum efort şi profesionalism în selectarea celor mai reuşite lurări. Elevii care au ocupat locul I vor prezenta raionul la Olimpiada republicană.                                                                                           
  Violeta Nakai - Tolstenco, şef Secţie Politici Educaţionale şi Management Economic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Olimpiada şcolară îşi continuă desfăşurarea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta