Harta site-ului
Ajutor
Oficiul cadastral teritorial Dubăsari în proces de lucru
Oficiul cadastral teritorial Dubăsari în proces de lucru

Dintr-un interviu cu dl Dumitru Bîrcă, şef Oficiul cadastral teritorial Dubăsari, se desprinde munca deloc uşoară depusă zi de zi în interesul locuitorilor din raionul Dubăsari.
Fiind o filială a ÎS „Cadastru”, Oficiul cadastral teritorial Dubăsari este un sistem unitar şi obligatoriu de evidenţă şi inventariere a tuturor bunurilor imobile de pe teritoriul raionului, care prestează o gamă largă de servicii, cum sînt:
Elaborarea planului cadastral şi actualizarea acestuia;
Înregistrarea bunurilor imobile;
Efectuează înregistrarea drepturilor asupra bunurilor imobile;
De asemenea, oferă consultaţii, furnizează informaţii din cadastru persoanelor fizice şi juridice. Oficiul cadastral teritorial Dubăsari este implicat în Biroul comun de informaţii şi servicii prin intermediul căruia acordează consultaţii fiecărei primării şi locuitorilor raionului Dubăsari în parte.
Toate aceste servicii sînt prestate de către 10 persoane angajate în cadrul acestui oficiu care îşi îndeplinesc cu multă responsabilitate obligaţiunile şi funcţiile deţinute, deservind clienţii amabil şi la cel mai înalt nivel. 
În interesul cetăţenilor, pentru a economisi timp a fost lansat un serviciu electronic care permite de a accesa on-line prin intermediul internetului comandarea unor tipuri de documnete. Acest serviciu este posibil de accesat şi în raionul Dubăsari, însa puţini recurg la această metodă, fiind înregistrate în jur la 10 cereri în regim on-line pe parcursul anului 2013.
Dl Dumitru Bîrcă susţine că activitatea oficiului cadastral teritorial se desfăşoară într-un mod normal, conform planurilor stabilite, fapt care se datorează şi relaţiilor bune de conlucrare cu conducerea consiliului raional Dubăsari şi primăriilor din fiecare localitate.

Natalia Pocinoc, corector

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
claudia sandu
2018-06-01 19:05:50
care e adresa elctronica a serviciylui Cadastru Dubasari,ca sa ma adresez
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Oficiul cadastral teritorial Dubăsari în proces de lucru - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta