Harta site-ului
Ajutor
Odihna copiilor în sezonul estival 2014
Odihna copiilor în sezonul estival 2014

Odihna de vară este activitatea dintre cele mai complexe şi atractive, fiind aşteptată cu nerăbdare şi curiozitate de către copii, reprezentând o adevărată valoare în educarea pentru petrecerea timpului liber. Reuşita oricărei activităţi umane depinde de proiectarea care o precede.

De aceea planul de activitate al taberei este un important instrument de lucru care necesită să fie elaborat  după specificul, nevoile şi, nu în ultimul rând, după aşteptările copilului.

La data de  03 iunie  2014 în incinta Consiliului raional a avut loc seminarul cu educatorii superiori din taberele de odihnă din raion. În cadrul acestui seminar educatorii au fost instruiţi referitor la planificarea activităţilor în tabără, la  legislaţia organizării odihnei şi întremării copiilor  şi adolescenţilor în perioada estivală 2014, la întocmirea corectă a documentaţiei cu privire la activitatea taberei precum şi la atenţionarea responsabilităţii fiecărui educator de sănătatea şi securitatea copiilor în perioada estivală 2014.

S-a evidenţiat că tabăra de vară este un prilej de-a învăţa copiii să-şi gospodărească timpul cu chibzuială pentru a şti să-l preţuiască.

Iaviţa Tatiana, specialist principal, metodist,

DÎTS Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Odihna copiilor în sezonul estival 2014 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta