Harta site-ului
Ajutor
O nouă istorie de succes datorită serviciilor STOFM Dubăsari
O nouă istorie de succes datorită serviciilor STOFM Dubăsari

Vă prezentăm istoria de succes a unei adolescente ambițioase care a reușit  la vârsta căutărilor și autoafirmărilor de a se angaja  la un loc de muncă pe specialitate, este vorba de Oprea Cristina, o tânără de 22 ani din s. Molovata Nouă, raionul Dubăsari.
„Întotdeauna mi-am dorit sa fiu independentă și conștientizam că pentru aceasta trebuie să  obțină o meserie, astfel în anul 2018 am absolvit un curs de formare profesională la meseria de bucătar. Eram mândră de mine și aspiram la un post de muncă bine plătit. Am mers la mai multe interviuri, neavând experință la funcția de bucătar, am primit multiple refuzuri. Părinții mă susțin și sunt alături mereu, ei au fost acei care mi-au sugerat să apelez la serviciile subdiviziunii teritoriale de ocupare a forței de muncă din raion.”
În luna septembrie 2022 Cristina a apelat la serviciile STOFM Dubăsari, unde a fost informată cu privire la locurile de muncă vacante din raion, pentru a-i spori șansele de angajare Cristina a beneficiat de măsurile active implementate de STOFM și anume art. 34 din Legea 105/2018 cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurarea de șomaj, ce  i-a permis să obțină un Stagiu profesional în meseria de bucătar pe o durata de 2 luni.  Dat fiind faptul, că Cristina a dat dovadă de sârguință și abilități profesionale, după finisarea stagiului profesional, a fost angajată la SRL Vila Dorului, în calitate de bucătar.
,,Sunt foarte fericită că am reușit să obțin un loc de muncă pe specialitate,  în localitatea de baștină, find alături de familie, prieteni, dar nu în ultimul rând să-mi redobândesc încrederea  în sine și să devin independentă financiar”.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

O nouă istorie de succes datorită serviciilor STOFM Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta