Harta site-ului
Ajutor
O nouă competiţie a concursului raional pe disciplinele de studiu
O nouă competiţie a concursului raional pe disciplinele de studiu

Iată că s-a încheiat etapa raională a concursului şcolar la disciplinele de studiu care conform planului anual şi ordinului DÎTS Dubăsari nr.08 din 30 ianuarie 2015 s-a desfăşurat în două sesiuni.

La prima sesiune din 07 februarie elevii din instituţiile peuniversitare au concurat la disciplinele: matematica, informatica, geografia, limba rusă, limba franceză, limba engleză, educaţia plastică.

La data de 14 februarie au participat elevii la disciplinele: biologia, chimia, istoria, fizica, limba şi literatura română. În total au participat 324 elevi din toate 15 instituţii preuniversitare. La ediţia din 2015, concursul s-a desfăşurat fără abateri de la instrucţiunea ME ord nr.1243 din 18.12.14. Elevii din r.Dubăsari conform ord nr. 23 din 24 februarie cu privire la rezultatele olimpiadei au acumulat 131 locuri premiante, dintre care pe locul I s-au plasat 36 elevi, locul II-47 elevi, locul III-48 elevi şi cu menţiuni s-au ales 62 elevi. Pentru evidenţierea, stimularea şi promovarea elevilor cu aptitudini intelectuale, stimularea interesului sporit al elevului în studierea temeinică a diciplinei şcolare preferate şi cultivarea spiritului competitiv(HG17 din 04.01.2006 şi HG 34 din 15.01.13) Consiliul raional Dubăsari va premia fiecare elev care s-a plasat pe locurile I, II, III cu premii băneşti şi va acorda diplome de participare a acestora.
    Ca rezultat activitatea competitivă a elevilor nu se opreşte aici, deoarece este o motivaţie pentru o pregătire mai bună la faza republicană, care se va desfăşura în perioada februarie-mai 2015 în instituţiile din oraşul Chişinău.Foto album olimpiada raională 2015

Rozneriţa Nicolae,
Şef Centru metodic.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

O nouă competiţie a concursului raional pe disciplinele de studiu - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta