Harta site-ului
Ajutor
O mână întinsă pentru o viață schimbată
O mână întinsă pentru o viață schimbată

Conform planului de activitate al Serviciului de asistență psihopedagogică (SAP), la data de 07.11.2019, s-a realizat o activitate practică cu copiii, ca continuitate a proiectului ,,O mână întinsă pentru o viață schimbată” aplicat de către SAP în colaborare cu Liceul Teoretic ,,Ion Creangă” Coșnița. Scopul acestei activități a fost de a aprecia pozitiv personalitatea fiecărui copil, de a oferi importanță fiecărui copil în parte, de a-i oferi posibilitatea de a se exprima, de a realiza o lucrare în echipă, de a comunica cu colegii, de a se relaxa prin joc și a învăța să colaboreze, să-și exprime opinia și să se autoaprecieze pozitiv.
Dna Tatiana Lazari, pedagog învățământ preșcolar SAP a confecționat cu copiii o lucrare din frunze împerecheată cu un dialog despre toamnă, bogățiile și fericirile acestui anotimp. Copiii au fost extraordinar de dispuși spre colaborare, deschiși și plini de entuziasm. După care, dna Nadejda Baltaga, psiholog SAP a realizat cu ei starturi vesele, câteva probe de dezvoltare fizică prin interacțiune cu jocul, au conchis un conținut de o ușoară oboseală cu un accent de bună dispoziție.
Aducem sincere mulțumiri dnelor învățătoare pentru că au încredere în activitățile serviciului SAP și conlucrează sincer cu specialiștii noștri în interesul superior al copilului. De asemenea, aducem mulțumiri Cadrului didactic de sprijin și administrației Liceului Teoretic ,,Ion Creangă” pentru colaborare și pregătirea Centului de Resurse pentru Educație Incluzivă (CREI) pentru activitate.  «O bună educație cere ca educatorul să inspire elevului stimă și respect, și nu se poate ajunge la aceasta prin nimicirea individualității elevilor și prin asuprirea stimei de sine.» 
                        Tatiana LAZARI, pedagog învățământ preșcolar SAP

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

O mână întinsă pentru o viață schimbată - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta