Harta site-ului
Ajutor
O întîlnire de suflet cu locuitorii din Vasilievca
O întîlnire de suflet cu locuitorii din Vasilievca

Frumoasele sărbători ale primăverii au fost cu totul deosebite pentru colectivul artistic de copii din satul Vasilievca, deoarece au fost petrecute în costume noi.

Astfel pe data de 7 martie curent, preşedintele raionului dl Grigore POLICINSCHI în comun cu alţi conducători din cadrul Consiliului raional Dubăsari au efectuat o vizită la centrul comunitar din satul Vasilievca unde au participat la concertul organizat de tinerii din localitate cu prilejul Zilei internaţionale a Femeii – 8 martie. Acest eveniment a constituit şi un minunat prilej pentru a fi înmînate din partea autorităţii raionale a 16 seturi de vestimentaţie naţională pentru colectivul cultural-artistic de copii local. Desigur tinerii nu au ezitat şi au probat cu mare plăcere noile costume, în care şi au evaluat în faţa publicului prezent.


Asigurarea colectivului cu vestimentaţie naţională a fost posibilă cu susţinerea Consiliului raional Dubăsari şi Biroului pentru reintegrare în cadrul „Programului activităţilor de reintegrare a ţării pentru anul 2013”, în scopul bunei organizări a diverselor festivităţi cultural şi întru promovarea tradiţiilor naţionale şi valorilor educativ-civice.


În cadrul acestei vizite preşedintele raionului a avut şi discuţii cu locuitorii din Vasilievca, în cadrul cărora au fost identificate problemele cu care se confruntă aceştea şi menţionate solicitările localnicilor.


În acest context, autoritatea executivă şi-a propus ca obiectiv organizarea mai multor vizite în localitate a specialiştilor din cadrul Consiliului raional cît şi stabilirea întîlnirilor cu tinerii, studenţii, părinţii din Vasilievca.


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

O întîlnire de suflet cu locuitorii din Vasilievca - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta