Harta site-ului
Ajutor
O informaţie utilă pentru producătorii agricoli.
O informaţie utilă pentru producătorii agricoli.

Conform Hotărîrii Guvernului Nr.766 din 15 octombrie 2012 cu privire la alocarea mijloacelor financiare pentru diminuarea consecinţelor secetei din anul 2012, sa aprobat Regulamentul privind modul de alocare a mijloacelor financiare, destinate compensării parţiale a cheltuielilor suportate la semănatul grîului de toamnă pentru roada anului 2013. Acest ajutor v-a fi acordat persoanelor fizice şi juridice care au semănat suprafaţa de teren de la 1ha în sus însăminţat cu grîu de toamnă pentru roada anului 2013. Mărimea compensaţiei pentru un hectar de teren agricol însemînţat cu grîu de toamnă constituie 200 lei. 
Autorităţile publice locale de nivelul întîi vor crea în termen de 5 zile comisii speciale care vor examina cererile de alocare a compensaţiei, vor completa actul de constatare a suprafeţelor semănate de facto la faţa locului, vor completa în baza cererilor examinate listele benificiarilor de compensaţii pentru semănatul grîului de toamnă. 
Ne adresăm la toţi agenţii economici şi gospodăriile individuale din raionul Dubăsari care au semănate terenuri cu grîu de toamnă, să se adreseze la primărie pentru a depune cerere în scopul primirii mijloacelor financiare pentru compensarea pierderilor pricinuite de seceta din anul 2012. 
Direcţia agricultură şi cadastru Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

O informaţie utilă pentru producătorii agricoli. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta