Harta site-ului
Ajutor
„O floare din pănuşi pentru cei dragi”
„O floare din pănuşi pentru cei dragi”

     La data de 19 noiembrie 2015 în incinta gimnaziul „Anatol Codru” Molovata Nouă s-a organizat seminarul teoretico-practic cu participarea profesorilor de educaţie tehnologică. Seminarul a demarat cu tema: „Confecţionarea unui obiect din foi de porumb la lecţiile de educaţie tehnologică”. La seminar au fost prezenţi 16 profesori de educaţie tehnologică din 15 instituţii de învăţămînt preuniversitar.            

      Conform agendei seminarului, doamna Avxentiev Zinaida a prezentat o oră publică cu tema:„O floare de toamnă din pănuşi pentru cei dragi”. În cadrul orei elevii au confecţionat o floare, avînd, drept material, pănuşi. În cadrul predării profesoara a folosit prezentare în programul Power Point în care elevii au făcut cunoştinţe cu diverse tehnici de confecţionare: paie, lozie şi salcie. După ora publică s-a desfăşurat o activitate extracurriculară cu tema: „Odă pentru toamnă” la care elevii din gimnaziul „Anatol Codru”, Molovata Nouă au prezentat un program literar-artistic ce a cuprins recital de poezii, cîntece şi dansuri, conform tematicii.

       Următoarea etapă din agendă a constituit-o analiza orei predate, în cadrul analizei s-a discutat despre materiale, resurse didactice şi fişa tehnologică. Seminarul s-a finisat cu o  vizită la Muzeul de Istorie şi Etnografie din localitate.

       Aduc sincere mulţumiri profesoarei de educaţie tehnologică Avxentiev Zinaida, atît pentru prezentarea orei publice, cît şi pentru organizarea activităţii extracurriculare. În acelaşi context,  aduc sincere mulţumiri administraţiei gimnaziului „Anatol Codru”,  Molovata Nouă şi întregului colectiv de profesori pentru buna organizare şi desfăşurare a seminarului.

 

 

Dumitru Bolgari

specialist coordonator-metodist

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

„O floare din pănuşi pentru cei dragi” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta