Harta site-ului
Ajutor
Veteranii muncii au vizitat Muzeul de Istorie și Etnografie din Chișinău
Veteranii muncii au vizitat Muzeul de Istorie și Etnografie din Chișinău

La data de 13 septembrie  Președintele Asociației Veteranilor de muncă și război dna Elena MOȚPAN, cu susținerea Președintelui raionului dl Grigore POLICINSCHI, a organizat o excursie pentru un grup de 16 pensionari din comuna Coșnița. Pensionarii și-au propus un traseu bogat cu locurile publice culturale și de agreement din orașul Chișinău.
La început am vizitat Muzeul de Istorie și Etnografie din capitală, unde am făcut cunoștință cu exponatele începănd cu epoca de piatră. Ne-am bucurat să vedem mai multe persoane în afară de grupul nostru, entuziasmați și dornici și ei de a-și îmbogăți cunoștințele derspre istorie.
Cu toții ne simțeam ca niște elevi care perforează lumea. Am avut ocazia să admirăm piesele de muzeu pe care unele doar în reviste și în cărți le-am văzut, ne-am simțit extraordinar, am aflat multe lucruri noi. Pe tot parcursul excursiei care a durat o oră și jumătate, am fost ghidați de o persoană responsabilă din cadrul muzeului , care ne-a ajutat mult cu informații noi, pentru ce îi și suntem recunoscători. Aș dori să menționez că cel mai impresionant pentru întreg grupul nostru a fost descrierea întregului proces de evoluție a omenirii de la bun începuturi.
Cu aceste emoții pozitive și multă informație istorică am continuat călătoria noastră spre Grădina Zoologică din Chișinău. Aici am explorat lumea păsărilor și animalelor, am admirat frumusețea naturii.
Pentru pensionarii din grupul nostru a fost o bucurie enormă această excursie, în special dat fiind faptul că astfel de vizite nu se organizează des, dar cu susținerea Consiliului raional Dubăsari și  Președintelui raionului pentru ce și aducem din partea întregului colectiv sincere mulțumiri!
 
 
Elena MOȚPAN,
Președintele Asociației veteranilor de muncă și război
Platoul Coșnița 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Veteranii muncii au vizitat Muzeul de Istorie și Etnografie din Chișinău - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta