Harta site-ului
Ajutor
O excursie de neuitat!!!
O excursie de neuitat!!!

La data de 31 octombrie elevii din clasa a III-a „B”, învăţătoare Berzan Galina şi elevii din clasa a IV-a, învăţătoare Nicolaev Anastasia din Liceul Teoretic Doroţcaia au mers în excursie la Aeroportul Internaţional Chişinău şi în partea a doua a zilei au plecat la expoziţia de dinozauri “DINOPARK”. Fiecare elev a avut posibilitatea de a se urca în avion şi să se simtă în calitate de pilot sau călător. Au fost informaţi despre succesele aeroportului, în prezent, 16 companii aeriene efectuează zboruri charter şi zboruri regulate de pe Aeroportul Internaţional Chişinău spre 22 destinaţii mondiale, 4 transportatori aerieni naţionali şi 12 internaţionali activează pe Aeroportul Chişinău. 
O energie maximă elevii au avut la expoziţia de dinozauri “DINOPARK”, unde au rămas surprinşi de dinozaurii, care au devenit din ce în ce mai populari. Ei au ajuns personaje importante în filme, cărţi de literatură populară sau ştiinţifică. În urma unor date colectate de pe forumurile internaţionale mai importante, cât şi de pe site-urile paleontologice, s-a ajuns la o clasificare a celor mai populari dinozauri unde elevii au avut posibilitatea să-i vadă în mărimile lor reale.
Aduc sincere mulţumiri doamnei Berzan Galina învăţătoarea clasei a III-a “B”, domnul Croitor Ion, poliţist, doamnei Nicolaev Anastasia învăţătoarea clasei a IV-a, părinţilor, administraţiei Aeroportului Internaţional Chişinău şi tuturor care au oferit un parteneriat puternic în educaţia tinerilor din Liceul Teoretic Doroţcaia.
Părinții elevilor din clasa a III-a B”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

O excursie de neuitat!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta