Harta site-ului
Ajutor
O carte pentru cadrele didactice
O carte pentru cadrele didactice

Suntem la finele anului de studii și copilașii grupelor pregătitoare sunt în toiul pregătirilor către matineul tradițional „La revedere, Grădiniță”.
Pentru a ușura munca cadrelor didactice și a conducătorilor muzicali la data de 16 mai 2019, în grădinița-creșă „Scufița Roșie”, satul Doroțcaia s-a desfășurat seminarul metodic „Eu de-acum sunt mare”, cu participarea nemijlocită a autorului carții cu aceiași denumire Boris Grigoriev. Prezenți la seminar au fost dna Maria Jimbei, vicepreședintele raionului Dubăsari, dl Valeriu Berzan, primar de Doroțcaia.
Dl Boris Grigoriev a vorbit despre conținutul cărții, dar copiii au fost cei care au recitat poezii, au interpretat cântece și au dansat cu cea mai mare plăcere.
Mulțumin administrației și întregului colectiv al instituției de educație timpurie pentru cele prezentate în cadrul activității extracurriculare. Sper că cele prezentate să-și găsească reflecția în activitățile ce se vor desfășura în instituțiile de educație timpurie din raionul Dubăsari.
Natalia BACIOI,
Metodist principal, Centrul metodic

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

O carte pentru cadrele didactice - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta