Harta site-ului
Ajutor
Nou serviciu în tehnologiile Informaționale!E-licențiere!!!
Nou serviciu în tehnologiile Informaționale!E-licențiere!!!

NOIEMBRIE, 2012, CHIŞINĂU. Guvernul lansează un nou serviciu electronic pentru cetățeni și business, „e-Licențiere”. Sistemul este implementat de Centrul de Guvernare Electronică în parteneriat cu Ministerul Economiei și Camera de Licenţiere. Acesta este destinat îmbunătățirii interacțiunii dintre Guvern şi Business și eficientizării lucrului Camerei de Licențiere.

Serviciul „e-Licenţiere” oferă o gamă completă de funcţii specializate pentru a optimiza depunerea și analiza cererilor de eliberare a licențelor de la Camera de Licențiere. Licențele pot fi solicitate în format electronic, fără ca agentul economic să se deplaseze la Chişinău. 

Autenticitatea informaţiilor depuse de solicitanţii sau titularii de licenţă va fi verificată prin intermediul reţelelor electronice ale autorităţilor publice vizate. Aceștia vor fi  informați prin poșta electronică despre decizia Camerei de Licențiere. 

erviciul e-Licențiere a fost  elaborat cu utilizarea unor mijloace moderne de dezvoltare, în baza unei arhitecturi multi-tier. Interfaţa grafică a sistemului este uşor de utilizat şi prezintă o gamă largă de funcţii avansate, astfel încât utilizatorii pot efectua operaţiuni cu cea mai mare uşurinţă.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Nou serviciu în tehnologiile Informaționale!E-licențiere!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta