Harta site-ului
Ajutor
Nou proiect realizat pe teritoriul raionului Dubăsari
Nou proiect realizat pe teritoriul raionului Dubăsari

La data de 21 februarie  2014, începînd cu orele 16:00, în incinta gimnaziului din satul Ustia în cadrul programului de Susţinere a Măsurilor de Promovare a Încrederii, a avut loc lansarea proiectului „Iluminarea stradală” finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova (PNUD).

La eveniment au fost invitaţi Dl Pirkka Tapiola, Ambasador, Şeful delegaţiei UE, Nicola Harrington-Buhay, reprezentant rezident UNDP şi Dl Grigore Policinschi, Preşedintele raionului Dubăsari, care împreună cu sătenii au confecţionat mărţişoare, iar mai apoi au participat la inaugurarea proiectului „Iluminarea stradală”.

Activitatea s-a desfăşurat sub formă de şezătoare tradiţională moldovenească de meşteşugărit care a cuprins totodată şi prezentarea  proiectelor „Filocalia”, „ANTREC” şi „Hailatara.md”. Suma totală a proiectului este de aproximativ 2 mln de lei, dintre care 50 mii lei a fost contribuţia consiliului raional Dubăsari.

Mandatul PNUD în Moldova este determinat de un acord semnat între Guvernul de la Chişinău şi PNUD la 2 octombrie 1992. Prin acest acord, autorităţile de la Chişinău solicită PNUD asistenţă „pentru consolidarea eforturilor naţionale în scopul soluţionării celor mai stringente probleme legate de dezvoltarea economică a ţării, promovarea progreselor sociale şi asigurarea standardelor de viaţă”.


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Nou proiect realizat pe teritoriul raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta