Harta site-ului
Ajutor
Notă informativă privind implementarea măsurii de susținere a proiectelor de inițiative locale pe parcursul anului 2022 de către SOFM Dubăsari
Notă informativă privind implementarea măsurii de susținere a proiectelor de inițiative locale pe parcursul anului 2022 de către SOFM Dubăsari

În conformitate cu prevederile art. 40 al Legii nr. 105/2018 cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurare de șomaj și Procedurii  de susținere a proiectelor de inițiative locale (Anexa nr. 9) aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 1276/2018, susținerea proiectelor de inițiative locale este o măsură activă de ocupare a forței de muncă destinată agenților economici, în scopul stimulării creării locurilor de muncă în mediul rural prin acordarea subvențiilor.
Pe parcursul anului 2022 pentru 3 angajatori s-au acordat subvenții pentru stimularea creării locurilor de muncă în mediul rural aferente art. 40 al Legii 105/2018.
Domeniile de activitate ale unităților economice beneficiare de suport financiar au fost: domeniul agriculturii, industria prelucrătoare și apicultura.
Toți agenții economici au beneficiat de suma maximă de 10 salarii pe economie pentru anul precedent (91159 lei), ca urmarea a acordării subvențiilor pentru cei 3 angajatori, au fost create în total 5 locuri de muncă în mediul rural, la care au fost selectate și angajate persoane cu statut de șomer.
- SRL NISTREAN GRUP
Echipamentul / utilajul procurat: Semănătoare
Locul de muncă creat:  Tractorist-mașinist în producția agricolă
- SRL Crista Tricot
Echipamentul / utilajul procurat: Transformator
Locul de muncă create:  Cusătorese
- SRL Bee Truck
Echipamentul / utilajul procurat: Mașină de ambalat mierea la plic
Locul de muncă creat:  Operator la ambalare a produselor în pachete și peliculă
Pentru informații suplimentare cu privire la modalitatea de aplicare la Procedura de susținere a proiectelor de inițiative locale, Vă sugerăm să ne contactați telefonic la nr. tel 0248-93-360 / 0248-52-462, sau să ne vizitați la sediul subdiviziunii, raionul Dubăsari, satul Cocieri str. Țărmului nr.2.
Secția pentru Ocuparea Forței de Muncă Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Notă informativă privind implementarea măsurii de susținere a proiectelor de inițiative locale pe parcursul anului 2022 de către SOFM Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta