Harta site-ului
Ajutor
Notă informativă a Comisiei pentru acordarea poliţelor medicale
Notă informativă a Comisiei pentru acordarea poliţelor medicale

Activitatea Comisiei pentru examinarea adresărilor cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurato are Guvernul.

 Pe parcursul celor 9 luni ale anului 2015 au fost efectuate 9 şedinţe ale Comisiei, în cadrul cărora au fost examinate 408 adresări ale cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria), dintre care toate 408 au fost acceptate.

Ţinem să specificăm, că din totalul de 408 cereri raportul de gen este de 144 bărbaţi şi 264 femei. Totodată, este foarte evidentă predominarea persoanelor domiciliate pe teritoriul controlat de autorităţile neconstituţionale. În această ordine de idei au fost examinate 147 de cereri ale locuitorilor din raionul Grigoriopol, 175 cereri ale locuitorilor satelor din subordinea administraţiei oraşului Dubăsari inclusiv ai oraşului Dubăsari şi 86 cereri ale cetăţenilor domiciliaţi în localităţile raionului Dubăsari, Republica Moldova.

Comisia pentru examinarea adresărilor cetăţenilor Republicii Moldova domiciliaţi în localităţile din stînga Nistrului (Transnistria) din categoriile pentru care calitatea de asigurat o are Guvernul a fost instituită prin Dispoziţia Preşedintelui raionului Dubăsari nr.99-n din 06.10.2010 şi activează din data de 12.11.2010. comisia , preşedinte al căreia a fost desemnată dna maria JIMBEI, vicepreşedintele raionului se întruneşte lunar , în prima marţi a lunii, ora 09.30, pentru examinarea cererilor cetăţenilor.

Pentru întrebări, consultaţii şi alte informaţii suplimentare vă puteţi adresa la numerele de telefon: 024844757 sau 024844749.

 

Alexandra VATAV,

specialist principal SASP.

 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Notă informativă a Comisiei pentru acordarea poliţelor medicale - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta