Harta site-ului
Ajutor
Noi prezentări ale tinerilor pentru cîştigarea de granturi!!!
Noi prezentări ale tinerilor pentru cîştigarea de granturi!!!

Astăzi 07.09.2013  suntem la cea de-a 4 zi în Polonia, în oraşul Nowy Socz. Dis de dimineaţă participăm la atelierul ,,Analiza Swot,, fiind ghidaţi de dna Betta, preşedintele organizaţiei MTO.
Prin intermediul acestei tehnici reuşim să pătrundem în nuanţele cele mai lăuntrice de creare-redactare şi realizare a unui proiect. Fiecare dintre noi poate crea un proiect, doar e necesare de multă muncă, înţelepciune, o echipă dornică de a munci, pentru că nimic nu este imposibil atita timp cît se munceşte foarte mult, se reuşeşte şi mai multe, dar nu în singurătate.
Analiza  Swot este acea pîrghie, unde avem strategiile de proiect. În urma acestui atelier, fiecare reprezentat din localităţile raionului Dubăsari a reuşit împreună cu dna Betta să reanalizeze proiectul său pentru implementare, fiecare dintre noi a sorbit din nectarul oferit de această dnă cu o experienţă deosebită, care în decursul a celor 23 de ani de activitate  în domeniul educaţiei şi ajutorarea tinerilor de a crea şi promova munca sa intelectuală în implimentarea proiectelor de succes "Să cîştigi nu este ceva ce vei face ”cîndva”.
Nu cîştigi din când în când, nu faci lucrurile corecte din când în când, le faci zi de zi. Succesul este un obicei, din păcate la fel este și eșecul.” spunea Vince Lombardi, cu adevarat nu greşeşte sau nu întălneşte dificultăţi doar cel ce nu face nimic, însă munca slăveşte omul. 
Marile realizări nu sunt create prin putere, dar prin perseverenţa unui lider de succes şi o echipă muncitoare. Cel mai mare secret al vieții este că nu există secret. Orice ți-ai propus, îl poți obține dacă ești dispus să lucreazi pentru asta.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Noi prezentări ale tinerilor pentru cîştigarea de granturi!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta