Harta site-ului
Ajutor
Noi practici în dezvoltarea capacităților de consultanță în afaceri
Noi practici în dezvoltarea capacităților de consultanță în afaceri

La data de 01 octombrie curent, administratorul IP IARD, dna Galina Sandu a participat la o sesiune de instruire în dezvoltarea capacităților de consultanță în afaceri, organizat cu suportul Agenției Japoneze pentru Cooperare Internațională (JICA). Trainingul are drept scop dezvoltarea capacităților administratorilor de Incubatoare în oferirea unei consultanțe standartizate pentru antreprenorii din regiune.
Principalele subiecte prezentate în cadrul acestei sesiuni de instruire de către expertul dl Takași Kimura au fost: relația dintre scop și obiective, difinițiile cheie ale serviciului de consultare standartizat, cum să gândești clar, cum să rezolvi o problemă și cum se elaborează un plan de acțiune.Totodată, participanților le-au fost aduse la cunoștință că pentru a rezolva problemele perfect trebuie să cunoști definiția ei, și dacă planul de acțiune nu este clar, nu îl putem derula niciodată. Pe parcursul sesiunei au fost inițiate mai multe exerciții practice în încercarea de a transpune în realitate cunoștințele teoretice însușite.
Consultanții sunt persoanele care au cunoștințe specializate în afaceri, care sunt necesare pentru sprijinirea companiei. Ei efectuează diagnoza întreprinderii, apoi identifică factorii de success pentru dezvoltarea afacerii și ajută să elaboreze planurile practice de acțiune, pentru atingerea scopului propus.
 
                                                                                                                                                     
Galina SANDU,
Incubatorul de afaceri raionul Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Noi practici în dezvoltarea capacităților de consultanță în afaceri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta