Harta site-ului
Ajutor
NOI LOCURI DE MUNCĂ LA REABILITAREA SISTEMULUI DE IRIGARE
NOI LOCURI DE MUNCĂ LA REABILITAREA SISTEMULUI DE IRIGARE

După cum aţi fost informaţi  în permanenţă, privitor la etapele de implementare a Proiectului de reabilitare a sistemului  central de irigare Coşniţa, din cadrul Proiectului Provocările Mileniului „COMPACT”, finansat de către SUA, construcţia nemijlocită a acestui sistem va fi efectuată de Compania Română „Hidroconstrucţia”, care va dura un termen de 600 zile. 
     Pe data de 04.02.2014, de către „angajator”,  în persoana Administratorului „Hidroconstrucţia” dl. CRISTINEL  MAZARE, a fost dat startul selectării la încadrarea lucrătorilor de diferite specialităţi ( zidari, tractoriţti-excavatorişti, sudori, lucrători, etc.), care se vor ocupa de construcţia şi reabilitarea acestui sistem de irigare.
     Au  depus cererile de angajare şi au fost întocmite contractele individuale de muncă cu 28 de lucrători. Numărul de contractori şi prestatori de servicii rămîne să fie pînă la  peste o sută de persoane. 
     Despre condiţiile şi cerinţele de angajare la lucru, doritorii pot afla prin intermediul Primăriei Coşniţa, precum la Consiliul Asociaţiei Utilizatorilor de apă pentru irigare Coşniţa, director executiv dl. N. Rusu. Tel. de contact 44-314.
                    
  Petru Porubin, specialist principal 
Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

NOI LOCURI DE MUNCĂ LA REABILITAREA SISTEMULUI DE IRIGARE - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta