Harta site-ului
Ajutor
Nerespectarea regulilor şi normelor de exploatare a echipamentului electric cauza izbucnirii incendiilor
Nerespectarea regulilor şi normelor de exploatare a echipamentului electric cauza izbucnirii incendiilor

La data de 26.10.2018, aproximativ pe la orele 4:00 dimineața, pompierii au intervenit la lichidarea incendiului în s. Ustia r-nul Dubăsari, în gospodăria ce aparţine cetățeanului Mardari Tatiana.
În urma incendiului a fost afectată casa de locuit cu dimensiunile în plan 8x10, şi anume camera de locuit cu dimensiunea 5x4, coridor 2x1,5  parţial planşeul, şi 8m2 din  acoperiş, cât şi bunurile aflate în interior.
Prejudiciul material cauzat în urma incendiului este de 20 mii lei, însă datorită intervenţiei prompte a salvatorilor şi pompierilor de incendiu  au fost salvate bunuri materiale în sumă de 120 mii lei.
În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Cauza probabilă de producere a incendiului este „Nerespectarea regulilor şi normelor de exploatare a echipamentului electric”.
Secția situații excepționale Dubăsari îndeamnă cetățenii să fie prudenţi şi să respecte regulile şi normele de apărarea împotriva incendiilor.
În caz de o situaţie de urgenţă apelaţi apelul unic pentru situaţii de urgenţă 112 !!!
Secția situații excepționale

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Nerespectarea regulilor şi normelor de exploatare a echipamentului electric cauza izbucnirii incendiilor - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta