Harta site-ului
Ajutor
Muzica este arta divinităţii
Muzica este arta divinităţii

Muzica apropie depărtările, este legătura de chei fermecate cu care se deschid uşile universului sufletesc. Ea este hrana spiritelor înalte, înfometate de măreţia sunetelor divine ale universului înconjurător. Muzica bună este religia sufletelor sensibile, este pulsul divin al universului emoţional.
Cuvinte frumoase despre arta frumosului şi sublimului, despre cei ce ghidează şi cei ce sânt ghidaţi în domeniul artelor, copii talentaţi, creativi, cu simţire sufletească deosebită.
La data de 05 septembrie 2019, şefa Direcției cultură și turism Maria PERCIULEAC împreună cu Tatiana PISARI, bibliotecar la Biblioteca publică raională Dubăsari au adus sincere felicitări şi urări de bine cu prilejul începutului unui nou an de studii şi trecerii într-un edificiu frumos şi luminos elevilor, profesorilor şi părinţilor de la Şcoala de Arte din s. Cocieri, după care au înmânat Bursa Președintelui elevilor eminenți și cu performanțe deosebite la coreografie, arte plastice, arta dramatică, instrument muzical. Anul acesta au beneficiat de bursă 25 de elevi , în comparaţie cu anul precedent, care au fost în număr de 16 elevi.
Doamna Maria PERCIULEAC a venit cu un mesaj de felicitare din partea Preşedintelui raionului, domnul Grigore POLICINSCHI, pentru cei ce seamănă lumină şi dragoste de muzică, dans, pictură, arta cuvântului, care promovează valorile culturale ale plaiului dubăsărean, dorindu-le realizări frumoase în continuare.
Este un rezultat al muncii noastre comune si ne bucurăm nespus de mult alături de părinţi şi profesori de performanţele elevilor acumulate la concursurile raionale, republicane şi internaţionale.
Le urăm tuturor un an rodnic şi bogat, entuziasm şi vigoare emoţională.

Maria PERCIULEAC,
Șef Direcție cultură și turism

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Muzica este arta divinităţii - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta