Harta site-ului
Ajutor
Multstimaţi Veterani, Dragi Compatrioţi !
Multstimaţi Veterani, Dragi Compatrioţi !

       9 mai - e ziua pe care o aşteptaţi poate cel mai mult în fiecare an şi este cea mai scumpă, chiar dacă vă aminteşte de clipele grele, de rănile care mai sîngerează şi azi, căci anume în acea zi, graţie Dumneavoastră în anul 1945 a fost biruit fascismul şi a fost întronată pacea pe pămînt.
     Anul curent se împlinesc 66 de ani din ziua, cînd ostaşii sovietici au arborat Drapelul Biruinţei deasupra Reihstagului, cînd a fost pus ultimul punct victorios în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Astfel s-a încheiat cel mai groaznic măcel, cea mai crudă şi sîngeroasă conflagraţie din istoria omenirii. Cunoaştem cu toţii, care a fost preţul Victoriei.
      Fiecare an ne îndepărtează tot mai mult de evenimentele acelor ani de grele încercări. Dar timpul nu-i în stare să şteargă din memorie durerea pierderii camarazilor de arme, timpul nu poate adumbri bucuria Victoriei, care rămîne unul din cele mai strălucite evenimente în istorie, una din cele mai luminoase sărbători.
    Noi, generaţiile mai tinere, ne exprimăm nemărginita recunoştinţă faţă de Dumneavoastră, făuritorii Victoriei, faţă de milioanele de ostaşi, care au luptat şi au căzut pe front, faţă de cei care nu şi-au cruţat  puterile în spatele frontului pentru a apropia Ziua Biruinţei. Prin eroism şi trudă neobosită Dumneavoastră aţi redat popoarelor lumii pacea, libertatea, bucuria de a trăi şi de a munci pentru viitorul copiilor, nepoţilor şi strănepoţilor. Nu vom da uitării anii de grea cumpănă, cînd pe cîmpurile de luptă şi în spatele frontului se dobîndea Marea Victorie asupra fascismului.
     Dragi Veterani! Din numele Consiliului raional, Aparatul preşedintelui raionului, Vă adresez cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Victoriei şi comemorarea ostaşilor căzuţi pentru independenţa Patriei.
     Vă doresc multă sănătate, fericire, tărie, prosperitate şi împlinirea tuturor speranţelor. Nu vom da uitării eroii căzuţi şi cei care au supravieţuit deoarece gloria lor este veşnică.

Cu mult respect,
Preşedintele raionului
Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Multstimaţi Veterani, Dragi Compatrioţi ! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta