Harta site-ului
Ajutor
Monitorizarea lucrărilor publice efectuate de către şomerii cu statut special
Monitorizarea lucrărilor publice efectuate de către şomerii cu statut special

 În conformitate cu graficul, aprobat de către preşedintele raionului Dubăsari, dl Gr. Policinschi, pe parcursul a 8 zile, începînd cu data de 16 august 2013, Direcţia agricultură şi cadastru a Consiliului raional a efectuat deplasări în satul Doroţcaia cu scopul monitorizării lucrărilor publice efectuate de către şomerii cu statut special din primăria Doroţcaia cît şi a corectitudinii evidenţei acestor lucrări.  Pe parcursul celor 8 vizite efectuate cu acest scop, pe sectoarele de lucru unde sînt repartizaţi şomeri cu statut special, sectoare întărite prin dispoziţia primarului satului Doroţcaia, dl A. Leaşco, nr 15 din 10.04.2012 cu privire la numirea persoanelor responsabile de şomerii cu statut secial, în zilele de 16, 19 şi 21 august nu a fost găsită nicio persoană la locul de lucru. Celelalte zile, 17, 19, 22, 23 şi 28 august la lucru erau majoritatea şomerilor incluşi în listă, numărul celor ieşiţi varia, pe zile, între 128 şi 165 persoane.
  Anterior, pe data de 6 august curent, de către Direcţia agricultură şi cadastru în comun cu şeful Agenţiei pentru ocuparea forţei de muncă Dubăsari, dl V. Micu, a mai fost efectuată o vizită cu acelaş scop, la faţa locului găsind doar 7 persoane..
  Asemenea deplasări au avut loc în legătură cu faptul că luna precedentă pe lista prezentată spre aprobare la preşedintele raionului figurau 169 persoane. Dat fiind faptul că o parte din şomerii cu statut special din primăria Doroţcaia nu a participat la lucrări conform cerinţelor legale – minim 15 zile în lună, cîte 8 ore, dar figurau în liste, acestea nu au fost aprobate de către preşedintele raionului. Ca să nu se mai repete această situaţie a fost primită hotărîrea de a  petrece un control mai minuţios a evidenţei lucrărilor publice efectuate de către şomerii cu statut special din primăria Doroţcaia pentru excluderea din liste a persoanelor care nu au întrunit numărul de 15 zile lucrate pe parcursul lunii august 2013.
  Aceste informaţii vor servi temei pentru adoptarea deciziei de aprobare a listelor şomerilor cu statut special, de către preşedintele raionului Dubăsari, dl Gr. Policinschi.

V. Popuşoi, Direcţia agricultură şi cadastru  

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Monitorizarea lucrărilor publice efectuate de către şomerii cu statut special - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta