Harta site-ului
Ajutor
Monitorizarea lucrarilor efectuate de şomerii cu statut special
Monitorizarea lucrarilor efectuate de şomerii cu statut special

Şedinţe de lucru, cu participarea preşedintelui raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi, cu scopul monitorizării procesului de implicare a şomerilor cu statut special în activităţi şi lucrări publice desfăşurate în teritoriul primăriilor Cocieri, Molovata Nouă, Coşniţa şi Doroţcaia.

Pe parcursul lunii aprilie curent, în conformitate cu Dispoziţia preşedintelui raionului nr.59-n din 06.04.2012, în primăriile Cocieri, Molovata Nouă, Coşniţa şi Doroţcaia au avut loc întruniri de lucru cu şomerii cu statut special care activează în aceste localităţi.

La întruniri au participat:

1. Grigore Policinschi, preşedintele raionului
2. Vasile Batrîncea, consilier raional, preşedintele comiciei consultative de specialitate
3. Vasile Micu, Agenţia teritorială pentru Ocuparea Forţei de Muncă
4. Vasile Popescu, şef Direcţie agricultură şi cadastru
5. Primarii localităţilor
6. Inginerii cadastrali din primării.

Pe parcursul întrunirilor a avut loc un dialog direct cu persoanele care primesc agutor de şomaj de la stat în legătură cu accesul limitat la terenurile private situate dupa traseul Rîbniţa- Dubăsari- Tiraspol. La aceste întruniri au participat peste 400 de persoane. Preşedintele raionului a făcut cunoştinţă şi dialogat cu fiecare beneficiar de ajutor de şomaj. În cadrul dialogului au fost evidenţiate un şir de probleme care necesită rezolvare de urgenţă, pentru a respecta întocmai prevederile Legii nr.39-XVI din 2.03.2006 şi a Hotărîrilor de Guvern nr.639 din 05.06.2006 şi nr.1100 din 09.10.2007 care stabilesc instituirea unor măsuri suplimentare de susţinere de către stat a activităţii de întreprinzător desfăşurate în stînga Nistrului ale raionului Dubăsari, precum şi obligaţiile pe care persoanele fizice şi juridice trebuie să şi le asume pentru a beneficia de înlesniri.

În rezultatul discuţiilor sa hotărît ca lunar să fie convocate astfel de întruniri la care să fie ecxaminată activitatea şomerilor cu statut special şi în caz de necesitate de întreprins măsurile de rigoare pentru a preveni abaterile de la prevederile legislaţiei .V.Popescu, şef DAC, Consiliul raional Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Monitorizarea lucrarilor efectuate de şomerii cu statut special - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta