Harta site-ului
Ajutor
Monitorizarea lucrărilor de întreținere a drumurilor și reparația obiectelor de menire socială din raion
Monitorizarea lucrărilor de întreținere a drumurilor și reparația obiectelor de menire socială din raion

La data de 26 iunie current, Vicepreşedintele raionului, dl Valerie Sandul, de comun cu specialiştii Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului,  dna E. Nicolaev, şef direcţie şi  A. Sirotilo, specialist principal în drumuri au întreprins o vizită de lucru la Gimnaziul ,,Boris Dovgani” din satul Pîrîta, unde la moment se implementează proiectul investiţional  ,,Reparația acoperișului șarpant Blocul C”,  finanțat din fonduri europene,  cu contribuția Consiliului raional Dubăsari și Primăriei Pîrîta.
Vizita dată a fost organizată în scopul monitorizării lucrărilor ce se execută în prezent și de a discuta despre etapele lor de implementare până la finalizare.
Totodată, în satul Pîrîta Vicepreședintele cu specialiștii au examinat procesul de desfășurare a lucrărilor de întreținere a drumurilor publice locale de interes raional.
Deasemenea grupul de lucru a efectuat și o vizită în satul Pohrebea unde în urma calamităților naturale, ploilor torențiale, au fost deteriorate unele porțiuni de drum. Specialiștii din cadrul Direcției construcție au primit indicație de a intervene în timpul cel mai apropiat cu materialele necesare pentru a repara drumurile și bordurile distruse.

Tatiana GHERB,
Specialist principal, relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Monitorizarea lucrărilor de întreținere a drumurilor și reparația obiectelor de menire socială din raion - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta