Harta site-ului
Ajutor
Monitorizarea și evaluarea proiectelor investiționale în derulare de către Președintele raionului
Monitorizarea și evaluarea proiectelor investiționale în derulare de către Președintele raionului

Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI, la data de 12 octombrie curent, a întreprins mai multe vizite de lucru în teritoriul raionului Dubăsari. Dezvoltarea infrastructurii raionului și a obiectelor de menire socială reprezintă una din prioritățile de bază, întru realizarea căreia au fost derulate mai multe proiecte investiționale. Monitorizarea și evaluarea lucrărilor ce se efectuează la moment în s. Molovata Nouă, primar dl Oleg GAZEA, la Oficiul Medicilor de Familie din comuna Cocieri și la Liceul Teoretic ,,Vlad Ioviță” din c. Cocieri, director dna Tatiana ROȘCA, a reprezentat scopul vizitei date.
În s. Molovata Nouă, unde la moment se efectuează lucrări de reparație a drumului cu acces spre Gimnaziul ,,Anatol Codru”, pe lângă edilul comunei, dl POLICINSCHI s-a întâlnit și cu responsabilii de la Întreprinderea de Stat ,,Drumuri Dubăsari”.
În comuna Cocieri, odată cu deschiderea cabinetului destinat procedurilor de fizioterapie, dl Președinte, în cadrul vizitei, a evaluat nivelul sălii date, la capitolul dotării cu aparatajul necesar pentru acordarea serviciilor de calitate locuitorilor din comună. Liceul Teoretic ,,Vlad Ioviță” din c. Cocieri, vara aceasta, datorită sprijinului și susținerii Consiliului raional Dubăsari, a fost montat pavajul  ce a contribuit la crearea unei căi perfecte de acces în instituție, la moment se lucrează la ridicarea gardului ce va limita accesul persoanelor străine și nu numai pe teritoriul instituției.
Marina LUPAȘCO,
șef Serviciu informare și transparență

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Monitorizarea și evaluarea proiectelor investiționale în derulare de către Președintele raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta