Harta site-ului
Ajutor
Monitorizarea activităţii şomerilor cu statut special
Monitorizarea activităţii şomerilor cu statut special

      La 11 ianuarie 2013, conform indicaţiei preşedintelui raionului şi planului de activitate a Direcţiei agricultură şi cadastru, a fost efectuat controlul lucrărilor prestate de către şomeri cu statut special în teritoriul primăriei Doroţcaia.

   La momentul controlului, la faţa locului, petrecută împreună cu viceprimarul s. Doroţcaia dl.T.Nicolaev au fost prezenţi 114 persoane, care efectuau lucrările în folosul comunităţii după grupuri şi teritorii, corespunzător repartizării de către primarul satului dl A.Leaşco.

   Asemenea vizite de lucru vor fi efectuate săptămînal, iar la sfîşitul fiecărei luni vor fi convocate întruniri cu toţi şomerii din s.Doroţcaia, unde vor fi prezentate dările de seamă a conducătorilor de grupe pe perioada de o lună, cu caracterizarea activităţii fiecărei persoane beneficiară de ajutorul de şomaj.                                                                  

   Pe parcursul lunii decembrie 2012, în primăriile Molovata Nouă, Cocieri, Coşniţa şi Doroţcaia au fost efectuate lucrări în folosul comunităţii de 401 persoane cu un număr de 6252 zile lucrătoare. În comparaţie cu luna precedentă, numărul  persoanelor care au efectuat lucrări agricole şi în folosul comunităţii a scăzut cu 8 unităţi, iar numărul zilelor efectiv lucrate s-a redus cu 237 unităţi.  

 

                                                      M.Dicusar,  specialist principal DAC                                                         

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Monitorizarea activităţii şomerilor cu statut special - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta