Harta site-ului
Ajutor
Momente de fericire pentru elevii Liceului Teoretic "Vlad Ioviţa" din satul Cocieri
Momente de fericire pentru elevii Liceului Teoretic "Vlad Ioviţa" din satul Cocieri

Vineri, pe data de 5 aprilie 2013, Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi a adus în dar un set de mobilă pentru Liceul Teoretic "Vlad Ioviţa” din s.Cocieri. Acest gest a cuprins: 15 bănci, 30 de scaune, o masă şi un scaun pentru profesor ceea ce a făcut suplinirea unui cabinet în întregime. Dotarea cu mobilier a instituţiilor de învăţămînt este efectuată cu suportul Fondului de Investiţii Sociale din Moldova.

Preşedintele a citit pe feţele atît a elevilor cît şi a profesorilor zîmbete de mulţumire care nu în ultimul rînd s-au oferit de a primi călduros acest dar. În discursul său dl Policinschi a menţionat că tinerii din cadrul instituţiilor de învăţămînt au nevoie de condiţii favorabile pentru dezvoltarea activităţilor şi implicarea lor activă în acţiunile locale şi raionale. Nu în ultimul rînd, dumnealui a mulţumit cadrele didactice pentru conlucrare, comunicare şi lucrurile frumoase întreprinse la educarea tinerei generaţii.

Conducerea liceului la rîndul său şi-a expus recunoştinţa din partea elevilor dar şi a părinţilor pentru acest gest onorabil şi grija sa faţă de tinerii din raion.
Preşedintele a îndemnat tinerii să se implice mai activ în toate activităţile şi să intervină cu propuneri, dorinţe, dumnealui fiind bucuros să analizeze fiecare doleanţă în parte.

Lilia Stratenco, redactor Noutăţi Nistrene

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Momente de fericire pentru elevii Liceului Teoretic "Vlad Ioviţa" din satul Cocieri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta