Harta site-ului
Ajutor
Moloviţenii au sărbătorit "Toamna de aur"
Moloviţenii au sărbătorit "Toamna de aur"

Pentru o zi toamna şi-a făcut viză de reşedinţă la Molovata.Pentru o zi toate culorile şi parfumurile autumnale şi gustările moldoveneşti au umplut terasa din faţa Casei de cultură a localităţii. A fost ziua când moloviţenii  au celebrat cea de-a III ediţie a Festivalului „Toamna de Aur”.

În acest an, tradiționala sărbătoare, desfăşurată la 28 octombrie, a adunat zeci de oameni în centrul satului. Localnicii şi vizitatorii au lăsat pentru o zi grijile casnice şi au venit să se bucure de adevărata sărbătoare, plină de voie bună, organizată de administraţia publică locală din Molovata. Evenimentul dat, s-a bucurat şi de prezenţa oaspetelui de onoare a dlui Grigore POLICINSCHI, preşedintele raionului Dubăsari.

În luarea sa de cuvînt, Preşedintele raionului şi-a exprimat admiraţia şi a mulţumit administraţiei locale şi participanţilor pentru eforturile depuse la organizarea acestei sărbători de suflet.

De asemenea, participanţii festivalului s-au bucurat de un concert minunat, organizat de colectivele artistice locale şi susţinuţi de interpretul de muzică uşoară Anatol Dumitraş. Sătenii mulţumiţi şi plini de emoţii pozitive nu au ezitat să se încingă în hore moldoveneşti. 

Totodată, vizitatorii au avut posibilitatea de a cumpăra produse agricole de la fermierii locali, dar şi de a gusta din sarmalele, plăcintele şi vinul gospodarilor.

Oamenii încîntaţi de festivalul desfăşurat, au menţionat că satul Molovata nu a avut parte niciodată de-o astfel de sărbătoare şi au propus administraţiei locale ca în viitor să organizeze mai des astfel de măsuri.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Moloviţenii au sărbătorit "Toamna de aur" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta