Harta site-ului
Ajutor
"Moldova în viziunea copiilor"
"Moldova în viziunea copiilor"

 În comuna Coşniţa, 156 de elevi îşi fac studiile la şcoala de arte. Colectivul pedagogic se bucură de reîntoarcerea la baştină  a 4 tineri specialişti, care activează cu succes în calitate de pedagogi la şcoala de arte din comună. Printre ei se numără şi dna Elena Panuţî,  profesor de pictură, la cursurile căreia se înscriu tot mai mulţi tineri talentaţi. Discipolii săi participă în cadrul diverselor concursuri raionale şi naţionale, fiind menţionaţi cu diplome de valoare.
 Sîmbată 15 septembrie, Olga Țurcan sp.în domeniul tineret împreună cu Elena Panuțî au dat startul concursului improvizat de pictură "Modova în viziunea copiilor”. Acest concurs nu a presupus un anumit cenzor de vîrstă, totuşi, au participat copii cu vîrsta cuprinsă între 6-16 ani.Tematica concursului s-a axat pe Patriotism "Moldova în viziunea copiilor”. Concursul a avut drept scop conștientizarea dragostei pentru ţară de către generația în creștere, educarea dragostei față de plaiul natal,viziunea artistico-plastică inspirată din imaginile naturii.
Lucrările au fost apreciate după următoarele criterii: creativitate, originalitate, redarea subiectului. Picturile premiate vor fi publicate în revista Noutăți Nistrene.
Datorită susţinerii Preşedintelui de raion,dl Grigore Policinschi, tinerii talentaţi care activează în şcolile de arte, au posibilitatea să-şi exploreze talentul şi imaginaţia în cadrul diverselor concursuri raionale, organizate special pentru ei, totodată, aceştia au şansă să guste puţin din concurenţă pentru aşi aprecia capacităţile la justa valoare.

                                                                                                                                                        Direcţia Cultură şi Turism

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

"Moldova în viziunea copiilor" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta