Harta site-ului
Ajutor
"Miss Grădiniţă"
"Miss Grădiniţă"

„Aşa precum e ghiocelul 
Întîia floare dintre flori
Aşa şi voi atingeţi scopul 
Să fi-ţi cuminţi şi frumuşei”
Primăvara toţi se străduie să fie mai frumoşi  la chip şi buni la suflet precum este anotimpul primavara. Cu acest prilej, la 15 martie în s.Doroţcaia, la grădiniţa ,,Scufiţa Roşie,, s-a petrecut o sărbătoare a frumuseţei, cu genericul „Miss Grădiniţă”.Evenimentul a fost organizat de către educatorii: Nicolaev Raisa, Ctitor Veronica şi conducătorul muzical-Ivanov Aliona.
La acest concurs au participat 3 fetiţe din grupa mare şi respectiv 3 fetiţe din cea pregătitoare, care au fost jurizate şi apreciate de juriul format din cinci persoane. Domniţele participante: Dana, Loredana, Adelina, Sofia, Elena şi Ana-Maria în cadrul probelor au recitat poiezii, au interpretat cîntece, au dansat, audefilat în rochiţe elegante pe un podium improvizat. Sala festivă  a fost împodobită cu frumuseţea şi gingăşia Primăverii, cu flori, pasări, expoziţii de mărţişoare. Micuţii spectatori prezenţi în sală , dar şi cei maturi: părinţi, educatori, bunici au fost cuprinşi de buna dispoziţie, de bucurie, aceasta fiind redată  prin zîmbete şi aplauze. Misiunea juriului nu a fost deloc uşoară. Majoritatea concurentelor au dat dovadă de talent, graţie şi frumuseţe. Totuşi, titlul de "Miss Grădiniţa” a fost desemnat cîştigătoarei Ciudin Adelina din grupa pregătitoare.Domniţelor li s-au înmînat ciocolate şi cărţi pentru colorat.
Sărbatoarea s-a dovedit  a fi prodicioasă  ce a creat  curaj copiilor şi mîndrie pentru părinţi. Toţi părinţii au rămas bine dispuşi de activitatea desfăşurată şi mai ales de succesele copiilor lor, aducem sincere mulţumiri directorului şi educatorilor, care într-adevăr muncesc zi de zi cu copii noştri creîndu-le o  „copilărie de poveste ".


Părinţii copiilor. Mulţumim!!!

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

"Miss Grădiniţă" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta