Harta site-ului
Ajutor
Miss Corjova 2013
Miss Corjova 2013

Evenimentul a fost organizat în cadrul implementării programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii între ambele maluri ale râului Nistru”, în contextul defăşurării Festivalului „Mărţişor”, la initiativa primarilorde Corjova, Dubăsari dl Oprea Sergiu şi Corjova r. Criuleni dl Ojog Gheorghe, şi cu susţinerea Consiliului raional Dubăsari şi a Consiliului raional Criuleni. La concursul "Miss Corjova” s-au înscris 6 domnişoare de pe ambele maluri ale rîului Nistru. La cele 7 probe, fetele au fost apreciate de un juriu competent, în rîndurile cărora au fost: Preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore  Policinschi; vicepreședintele raionului Dubăsari, dna Jimbei Maria, secretarul  Consiliului raional Dubăsari, dl Berzan Valeriu, conducători din Consiliul raional Dubăsari, aleşii locali din s.Corjova, r. Dubăsari şi respectiv r. Criuleni,deputatul în Parlamentul RM dl  Ghimpu Mihai.

Fetele au fost supuse la diverse probe, printre care prezentarea costumului de baie, apoi proba dulce, unde juriul a gustat din deliciile oferite de gospodinele participante. Spre final a urmat proba inteligenței, unde au fost adresate  întrebări capcană, însă fetele s-au isprăvit de minune. Însă cu părere de rău, spre finele acestei probe, unul din membrii juriului, considerîndu-se atît  de puternic și îndemînatic la cuvinte, a ofensat foarte urît unele domnișoare din simplu motiv ca sunt blonde, dar nu a recunoscut  de fapt că d-lui nu a acordat o întrebare adecvată, în fond să-mi fie iertată îndrăzneala, dar nu sunt ,,Blondele, cele care gîndesc cu altă parte a corpului”, dar e lipsit bărbatul de cultură, de își permite să spună aşa replici. În fine concursul nu a fost umbrit de acest mic incident, ne-am convins de asta din următoarele interviuri acordate de participante şi de spectatori:

Bordos Svetlana cl.XI L.T.M.Eminescu or. Dubăsari ne-a povestit: "Am rămas foarte mulţimită  de acest concurs, dar mai cu seamă de prestația fetelor pe scenă, erau momente cînd  mi se părea ca chiar eu sunt acolo, pentru că o susțineam pe prietena mea Daniela. Cînd Danielei îi puneau coronița am început a plînge de fericire, mă bucur enorm de mult  şi sunt mîndră de ea”

Crivițchi Alexandru cl.XI L.T.M.Eminescu or.Dubăsari ne-a relatat : "Cînd mi  sa propus să  merg la aceste concurs am acceptat din prima și nu am regretat, pentru că a fost un concurs interesant. Dacă sincer după prima probă eram convins că Daniela va ocupa primul loc, este una dintre colegele  mele, o prietenă foarte bună și e foarte ambițioasă cu o ținută scenică deosebită şi un  zîmbet ce te cucereşte. Fetele din Corjova Dubăsari, sunt cele mai deosebite, inteligente și e ceva normal că Noi ne-am plasat pe locul I.”

Daniela Iovu "Miss Corjova” 2013 a spus: "Pentru prima dată am participat  la un concurs de frumuseţe şi deodată am urcat pe treapta de sus. Totul datorită faptului că  am fost atît de bine pregătită, chiar dacă mai e loc de mai bine. Este doar datorită dragei mele profesoare, dra Grigorasenco Mariana care ne-a fost coordonatoare, care ne-a susţinut, încurajat şi mereu cînd noi lăsam mîinile în jos, dnei spunea aşa: ,,Scumpele, dragele mele, un succes nu vine singur, trebuie  să muncim,,. Şi această doză de optimism ne umple iar cu energie și iată, poftim, succesul e chiar al nostru, sunt mîndră și mult prea fericită, pentru că această coroniță e trofeul NOSTRU. Mulțumesc tuturor prietenilor, dlui primar de Corjoca, Sergiu Oprea și drei Mariana."

Șvet Mihaela ,,Miss Inteligență: "Un concurs foarte deosebit, mult  prea complicat chiar pentru că e una cînd ești în rol de spectator și cu tot altceva cînd parcă  eşti într-un vis și totul în jur se învîrte. Eu datorită sprijinului și curajului oferit de profesoara noastră dra Mariana , care ca o mamică grijulie și harnică ca o albină, mereu găsea cuvîntul potrivit și doza cea de energie. A fost bine, multumim organizatorilor.

Parfeni Victoria,,Miss Simpatia Publicului” a subliniat:  "Destul de frumos, noi cunoștinte, experință și multe emoții.

Și iată că acum a venit și rîndul meu. Pot să spun că împreună cu domnişoarele: Daniela Iovu, Parfeni Victoria și Șvet Mihaela am  muncit foarte mult.  Din păcate am avut prea puţin timp pentru a ne pregăti, dar ceea ce nu ne-a reușit nouă anul acesta,  sper că în viitor să ne reuşească, acolo unde am greşit iertată să ne  fie stîngăcia. Pot să afirm cu glas tare, în raionul Dubăsari se reuşește multe, datorită spiritului de echipă și oamenilor cu suflet mare. Sincere mulţumiri Consiliului raional Dubasari , dlui președinte Grigore Policinschi, colaboratorilor  Aparatului Preţedintelui, primarilor satelor  Corjova r.Dubăsari şi r. Criuleni, dlui Bătrîncea Vasile, consilierul Dubăsari şi tuturor oaspeţilor.

"Miss Corjova 2013" Daniela Iovu sa învrednicit de un premiu în sumă de 3000 lei, iar restul fetelor au primit cîte 1000 lei, flori și cadouri şi dimplome din partea APL din ambele raioane. De asemenea, Mihai Ghimpu a acordat cîştigătoarei "Miss Corjova 2013” un premiu de 1000 de lei şi favoritei sale Şvet Mihaela un premiu de 3000 lei.

Mulțumim gazdei, primarului de Corjova Criuleni, dl Ojog Gheorghe. Frumuseţea chipului este o podoaba fragilă, o floare trecătoare, strălucire clipită. Nu uitaţi să admiraţi frumosul care ne înconjoară, pentru că "Nu noi trecem prin timp, ci timpul trece prin noi.”

Grigoraşenco Mariana prof.L.T.M.Eminescu or.Dubăsari-

S.P.T.platoul Ustia


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Miss Corjova 2013 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta